eto zvao sam ga danas i kaze da je display bio potpuno crn sa ljubicastom bojom na rubovima
eto zvao sam ga danas i kaze da je display bio potpuno crn sa ljubicastom bojom na rubovima
Eto koda nas samsung cuje, i pocinje uklanjati nedostatke koje smo i mi ovdje uocili...
Evo upravo sam dobio d820,
i vjerovali ili ne moze u isto vrijeme i zvoniti i vibrirati....
na d600 mi se jos ne svida ona "traka" koja ide preko ekrana, u kojo stoji sat i datum i koja smeta kad si ocu stavit walpaper preko cijelog ekrana.
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
pa ne smeta, samo zaklanja, meni nije tako loša koliko je besmislena, mislim, da mi pokazuje kada je mmc unutra a kada nije buahaha koja glupost
nego tomislavrast kaj je jos ispravljeno, kakav je ekran, ne kužim zakaj nema 2 mp?
Pa jer je samsung nije ugradio u mobIzvorno postao dF@kk3r
![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
pa toje menikretensko jer nova kruna ponude ima lošiji foto od prošle
i ne zanima me sto donosi neke druge novitete jer normalno je da unes novitete, ispravi pogrešno i zadrži ono što je dobro!"
ovo sa vibrom i melodijom je bila neka banalna stvar i drago mije sto su to ispravili,mnogo ljudi se predomislilo u vezi kupnje kada su culi za toIzvorno postao tomislavrast
Mislim da će izaći novi softver sa tom opcijom na D600... Tako sam čuo, ali neznam kad...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
javi!![]()
meni vise nije bitno kada sam ga prodo ali drago mi je zato sto opet mislim kupit samsunga
Ekran je bolji na D820 nego na D600.
Malo je veci, ali zato osvjetljenje je puno bolje ustimano...
Ne znam zakaj nije kamera od 2 MPX,
valjda zbog ovoga...
DB70
Ovo kada itadje biti ce zvijer!!!
Vec sam se predbiljezio na njega, da se pohvalim odmah!!!
Jos da je malo manji,
ne bi mu bilo nicega ni blizu...
Bookmarks