Meni je mobitel super, male mane su mu klizni mehanizam, malo ko da se klima kad je otvoren, probo sam 4 moba u dućanu i svi su takvi
Drugo su melodie za poruke, dajte napišite kako da ih izmjenim ili dajte link
Meni je mobitel super, male mane su mu klizni mehanizam, malo ko da se klima kad je otvoren, probo sam 4 moba u dućanu i svi su takvi
Drugo su melodie za poruke, dajte napišite kako da ih izmjenim ili dajte link
DA baš ko na slici
To ti je normalno da se klima na svim slide telefonima. Zbog opruge koja se nalazi između telefona mob mora imati malo lufta. Da nema lufta plastika bi strugala, tada bi mob ili škripio ili bi se oštetila plastika na rubovima.Izvorno postao dF@kk3r
Isti taj luft sam ti iskusio na D500, E800, E820, D410
Meni se niš ne klima, baš je čvrst.Izvorno postao Skyward
Meni se niš ne klima, baš je čvrst.Izvorno postao Skyward
sad mi je laknulo kada znam da se i vama klima, ali:Izvorno postao Skyward
jel se kome jako rasklimao? ja inace pazim jako i ne otvaram ga kada netrebam
e, to što ti kažeš, imam frenda u razredu koji ima d500 negdje god dana, E, TAMO SE NE KLIMA NISTA, NULA, potpuno je kompaktan i cvrst dok ja osjetim ovo malo na svom d600
@bađo, mene isto zanima za ovo punjenje jer je logično da se baterija s*ebava ako ga stalno ukopčavamo, ali mislim da se ne može to isključiti, jer usb je pod naponom a to nemožeš isključiti![]()
tražio sam malo i po netu, ali bez većih uspjeha...probao sam mjenjati onu postavku kako da se telefon ponaša (kao mas storage ili modem...) međutim uvijek isto..rješenje je vjerojatno puknit bluetooth i mirIzvorno postao dF@kk3r
![]()
nego jesu li i tebi caller ID male fotke, smanjene?
a to se očito mora klimati, svima je tako...
mislim da moraju biti malene, jedino ako ima neka točna rezolucija slika pa da bude preko cijelog (ne 240x320)Izvorno postao bađo
ja sam imao u rukama nekoliko komada d500 i ti telefoni defenitivno nisu klimavi ko d600, vlasnici tih d500-tka zabijaju slide gore/dolje kada otvaraju/zatvaraju telefon i mob je i dalje čvrst, i uopće se ne klima lijevo/desnoIzvorno postao Skyward
dok moj d600 kojeg oprezno zatvaram/otvaram (ne pustim ga da se nabije) je blago raskliman![]()
dakle, velika je razlika u kvaliteti izrade slidea kod d500 i d600
Razlika je...ali ti sada svi klizni idu na princip D600...očito ima kakvih takvih prednosti...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
zas idu na princip d600? i koji to su još na tom principu?
e, moja je pretpostavka da je d500 čvršći jer je manji, manje težine a ima onaj specifičan vrh koji kada ga šusneš da ga zatvoriš nekako pasivno zaustavlja kretnju dok d600ima klasično gornju i donju stranicu kao 2 spojene plohe, možda je slide malo manje kvalitetno napravljen (d500 je bio prvi pa su više pazili) a i TEŽI je
uglavnom, shebani smo sa tim šit slajdom kod d600 jer kod d500je def. bolji![]()
Izvorno postao dF@kk3r
slazem se s ovim da je slide na d500 P U N O kvalitetniji
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Bookmarks