možda postoji kaki program da se ispravi taj nedostatak
možda postoji kaki program da se ispravi taj nedostatak
Da vam kažem da postoji i već sam bio napomenuo.....sve ovisi o korisnicima.Izvorno postao sonyck
Već sam u nekim postovima naveo koji se program može upotrijebit da bi ste origi tonove zamijenili i tako dalje...
ovaj 870 mi nije lijep, a i kaj će vam tak jaka kamera, meni je i ova 2.0 preveć, treba 5sec da copi sliku na 1600x1200, koliko će trebati ovomu na max rezolucijei'???
o ukusima se neraspravlja
evo jos jedan nedostatak moze se printat samo 10 znakova-saznao od explosiva
ma nije istina, mozes ti printat znakova koliko god hoces
prakticko pitanje : koliko vremena otprilike treba da prebaci jednu pjesmu ?
cuo sam da dosta , to bi isto se moglo navest pod nedostatke.
na motorolama novijim je to odma gotovo s Usbminijem
Evo kako sam ja sredio bateriju:
1. utipkas ovo:*#8999*8378# , zatim ides na H/W test i onda Battery info i pritisnes reflash.
2. kada ti se potpuno isprazni baterija (mobitel se ugasi) stavi ga puniti dok on sam ne javi da je baterija puna
3. Skini ga s punjača i baterija bi trebala biti kao nova, najmanje 4 dana će trajati.
Tako sam ja ucinio, i sada mi traje cca 4-5 dana.
Koliko je to sigurno raditi?
Ja ne mogu i ne želim ništa garantirati, samo želim pomoći.Izvorno postao frish-KI
Upamti ovo: Tko ne riskira, taj ne profitira![]()
E sad mene zanima kada stisneš to reflash u tom tajnom meniju dali se nešto dogodi...?Kada stisnem to ne dogodi se ništa samo se zatamni ekran i mogu samo izaći iz tog menija dali treba tako da bude ili to kod mene nešto ne šljaka...pomozi Knight!!!...thx!!!
Btw još mi se nije ispraznila baterija ali budem ovako kako si ti preporučio Knight budem je punio dok ne bude pisalo da je napunjena i najmanje tako tjedan dana valjda će onda raditi 4-5 dana pošto mi ovako radi samo 2-2.5 danauz razgovor i poruke bez korištenja kamere i mp3
Evo još jednog problema, naime kada s kompa prebacim neki mp4 video na mob, u najvećoj rezoluciji, često mi se desi da mi prilikom reprodukcije videa, slika "bloka", zamrzne, a zvuk nastavi svirati.
Ako video prebacim na najmanju rezu, onda je sve OK. Jel kod vas tako?
btw Ima li tko od vas 1GB transflash karticu na D600? Jel radi to dvoje zajedno?
radi zajedno 100%Izvorno postao Knight
Izvorno postao Knight
radi
5 dana ti traje baterija????
moram napraviti ovo formatiranje baterije onda
Ja ću si kupit novu bateriju od 1000 mAh pa ću je formatirat, jer mi je ova baterija
900 mAh.
Možda će mi trajat malo duže.
Bookmarks