DA baš ko na slici
To ti je normalno da se klima na svim slide telefonima. Zbog opruge koja se nalazi između telefona mob mora imati malo lufta. Da nema lufta plastika bi strugala, tada bi mob ili škripio ili bi se oštetila plastika na rubovima.Izvorno postao dF@kk3r
Isti taj luft sam ti iskusio na D500, E800, E820, D410
Meni se niš ne klima, baš je čvrst.Izvorno postao Skyward
Meni se niš ne klima, baš je čvrst.Izvorno postao Skyward
sad mi je laknulo kada znam da se i vama klima, ali:Izvorno postao Skyward
jel se kome jako rasklimao? ja inace pazim jako i ne otvaram ga kada netrebam
e, to što ti kažeš, imam frenda u razredu koji ima d500 negdje god dana, E, TAMO SE NE KLIMA NISTA, NULA, potpuno je kompaktan i cvrst dok ja osjetim ovo malo na svom d600
@bađo, mene isto zanima za ovo punjenje jer je logično da se baterija s*ebava ako ga stalno ukopčavamo, ali mislim da se ne može to isključiti, jer usb je pod naponom a to nemožeš isključiti![]()
ja sam imao u rukama nekoliko komada d500 i ti telefoni defenitivno nisu klimavi ko d600, vlasnici tih d500-tka zabijaju slide gore/dolje kada otvaraju/zatvaraju telefon i mob je i dalje čvrst, i uopće se ne klima lijevo/desnoIzvorno postao Skyward
dok moj d600 kojeg oprezno zatvaram/otvaram (ne pustim ga da se nabije) je blago raskliman![]()
dakle, velika je razlika u kvaliteti izrade slidea kod d500 i d600
Da li se svakom kontaktu u imeniku može dodati posebna melodija, ili se moraju raditi posebne grupe??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
koliko znam, svakom možeš posebno dodati melodiju...Izvorno postao Ićo
Kolko sam čitao po forumu, mob mi se jako sviđa, a što se tiče nekih većih nedostataka koje ovdje spominju mogu reć:
VIBRA i ZVUK u isto vrijeme - ništa strašno, osobno mi ne smeta...
ZVUK za SMS - ograničeno, e to mi se ne sviđa baš, al može se prebolit, ne patim za tim...
Automatska velika slova u SMS-u - hm... To može biti malo iritantno, ali vjerojatno nakon par poruka ni to ne predstavlja problem...
"Profili"- netko je spominjao da ne postoje "profili" već samo da zvoni ili da vibrira (bez zvuka). Iskreno to mi ni najmanje ne smeta. Koristio sam mobitele sa tim "profilima", ali ih nikad nisam mijenjao. Ili mi mob zvoni, sa istom jačinom cijeli dan, ili je na vibri...
Sad još samo da skupim novce, i onda pravac dućanj op D600 i karicu od minimalno 256MB...
Izvorno postao Ićo
planiraš ga koristiti umjesto mp3 playera?
koji sad mob imaš?
Mislim kupiti D600, aliIzvorno postao dF@kk3r
Nemislim ga koristiti umjesto mp3 playera!
Zašto??
Htio bih kupiti karticu od bar 256mb, da mogu spremiti slike, video, mp3ce...
Trenutno imam N6020. (piše mi ispod avatara)
Može li mi netko napisati kako da napunim D600 poslije kupnje? Kako dobiti najveći kapacitet baterije?
imas to u ovoj temi ali cu ponoviti.kada kupis fon odmah ga stavi puniti i to 12h,nakon toga potrosi bateriju do kraja i ponovi to 3-4 puta.jos jedan savjet puni mob dok je ugašen.Izvorno postao ante.vetma
Izvorno postao Ićo
dobra odluka da ga NE koristis umjesto mp3 playera.
jer jednostavno nije praktično
a za slike i ostale gluposti ti je dosta i bez kartice ako ne patiš za time da imaš SVE na mobu, jer ja ono sto više nije aktualno bacim na komp, da imam 64mb transflash i sasvim mi je dovoljno za slike i fimiće
dobra odluka da ga NE koristis umjesto mp3 playera.
jer jednostavno nije praktično
zašto nije praktično
Jedno pitanje koje sam našao na nekom njemačkom forumu... Lik je napisao (u prijevodu): Kad uključim kameru, nedostupan sam, niko me ne može dobiti, a kad ju isključim, mobitel nađe mrežu, i onda me se može dobit...
Pa me zanima, da li je i vama tako, ili je to samo neku bug na firmware-u??
Pozdrav
neki bug 100%
Da... To i ja mislim... A jel vas netko može nazvati dok koristite kameru? Bilo bi krajnje glupo da si onda nedostupan...
hm..... nema nekih vecih nedostataka, osim mp3 playera koji moze samo svitari... al to je vec spomenuto....evntualno slusalice koje dobijes uz njega, shit, shit, shit.... barem ako se mene pita
Gledan sad u VIPa akciju i vidin napokon neki dobar mobitel. Sad san malo pogleda ovu temu i iman osjeaj koda je mobitel teško smeće. Jel mi bolje uzet njega ili k750i i ima li d600 vodafone?
Ovo pitanje si trebao postaviti u temi gdje su usporedbe mobitela...
Inače, D600 NIJE smeće (jedino kvaliteta slide-a, odnosno lockeri) i radije bi uzeo njega nego K750i...jedino kaj ide u prilog Sony Ericssonu je bolja kamera (jer ima autofocus), dok je, po meni, sve ostalo na strani D600...
Bom Chicka WahWah
telefon je sve al smece nije!!!!
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
neozbiljno je reci da je D600 smece.ipak je do nedavno bio top model samsunga!
mene najviše smeta to kod poruka,imaš 10 njegvih i kvita,al ono s java igricama ,katastrofa,jel postoji neki lakši način da se stave u mob ,zapravo ja ih uspijem stavit al nikako i pokrenut,pomoć molim
Bookmarks