...
...
...
...
...
...
...
...
Zadnji uredio ante.vetma : 22-02-2007 u 11:26 Razlog: izbrisano
Ma ima u dućanu za 3300 kn...bar što se tiče europatradea...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Mozda, neznam stvarno, gledao sam prije nekih mjesec na europatradu tako je pisalo.
Znam da ovi u mercatoneu kupuju mob iz vana pa prodaju, tak da to bas nije od nas, i na engleskom je.
ali nebi ja nikad mob kupio u mercatoneu.
Im great in bed
I can sleep for days
U HG-Spotu mu je cijena 3100kn.
Mozes ga kupiti i na kartice do 24 rate.
da, ali u HgSpotu ti je jos neznam koliko % gore cijena ak je na karticu, to je problem.
osim ako je American, onda je to ta cijena
Im great in bed
I can sleep for days
To je nekada bilo, ali sada je jedna cijena za sve vrste placanja (koliko ja znam)Izvorno postao TheRoyalFlash
![]()
Ja bio prosli tjedan i pitao za kameru, dali je cijena ista ako kupujem Visom, veli ne na sve kartice ide neznam nekoliko % mislim gore, a na american je ista cijenaIzvorno postao zzzz
Im great in bed
I can sleep for days
Ja vec nisam neko vrijeme kupovao u HG spotu, ali vidim da na netu imaju izrazenu samo jednu cijenu, pa sam predpostavio da je ista cijena za sve kartice.Izvorno postao TheRoyalFlash
By the way, u Ipercoopu u King Crossu D600 dodje 3069kn.![]()
jel se d600 rasklima ??
imam ga koji tjedan i cini mi se kada ga držim u ruci da se pomiče malčice(nevidljivo za oko) lijevo desno(osjetim na prstima)-kada je zatvoren
te kada ga otvorim i copim ga za vrh, malo se klima gore dolje
držao sam frendovog d500 i on se doima uber čvrstim a ima ga već godinu dana :/
Cini mi se da sam vidio da ga u Mercatoneu imaju za 2900 kn, samo je pitanje kakvu garanciju i podrsku dobijes kod njih.
Ja tamo nebi kupovao mob, frend je jednom kupio. Telefoni generalno nemaju hr menije, jer nisu namjenjeni za hr tržište, već ih Mercatone uvozi. Garancija je njihova (npr. kupis Nokiu i garancija ti ne vrijedi u Mobisu, nego samo u Mercatoneu), a na popravak moba cekas vise od mjesec dana.Izvorno postao xianfu
Mozda neko ima drukcijih iskustava....
Moj isto, ne klima nista, ni otvoren a ni zatvoren.
Im great in bed
I can sleep for days
baš ništa? ni najmanje?
evo u paintu sam nacrtao, primite ga lagano za vrh i pomaknite ga blago skroz gore dolje, ovak:
jel vam se klima, onak jako malo, meni se klima tak da samo ja to vidim, kada dam nekome u ruke on to ni ne skuži. Jesam li ja picajzlast previše??? ili...?
pleas provjerite još 1 pa mi odgovorite
thnx
evo bas provjeravam i osjetim malo klimanje ali stvarno samo malo....
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
puno hvala, valjda je meni isto tako malo, samo sam ja picajzlast
e, kako na d600 zumirat uslikanu fotografiju?
mislim da se to ne može
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
1. Slika koja je slikana mobitelom se moze zumirati i slike koje su downloadane ali velike rezolucije se mogu zoomirat i to sa tipkama sa strane (one za pojačat i stišat [+ / - ] )Izvorno postao dF@kk3r
2. NEmoze istovremeno vibrirat i zvonit (osim za pojedine melodije). Prvo vibra pa onda zvoni...
3. Stane ti na mobitel 100 SMS poruka + slobodna mjesta na SIM kartici...
Sve ti piše u mobu. malo prosurfaj opcijama![]()
Jedno pitanje...
Da li mobitel može u isto vrijeme vibrirati i zvoniti (kod dolaznih poziva i poruka)?? Ili prvo zvoni pa onda vibrira, ili obrnuto??
Kolko se poruka može spremiti na mob??
Hvala
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
E da, a da li se može zumirati slika koju primimo sa nekog drugog moba, ili sa kompa??
čemu služe favourite images, favourite videos i favourite sounds direktoriji?
šta se u njih sprema?
to ti je samo zbog rasporeda.nemozes stvaraqt svoje foldere pa ti mob da njihova dva foldera.Izvorno postao dF@kk3r
Jedno pitanje za sve korisnike D600: Jeste li zadovoljni mobitelom, i bili ga preporučili za kupnju??
posto svaki mobitel ima dobre i lose strane kd d600 su prevagnile dobre strane pa bi ga preporucio svima ja sam za zadovoljan unatoc nekim manama.Izvorno postao Ićo
potpisujem...Izvorno postao sonyck
Bookmarks