Ja danas ujutro dobila 6 poruke od jučer,
Mislim da ću se vratiti na Vip.
Ja danas ujutro dobila 6 poruke od jučer,
Mislim da ću se vratiti na Vip.
Ne moras odmah trcat nazad, ovi problemi su kratkotrajni, tj. svima su sve poruke koje su kasnile dostavljene tijekom jucerasnjeg popdneva, kao i jutros. Vjerojatno je sad manje-vise sve proradilo kako treba. Ovakve pojave potpunos u nromalne kod prosirenja SMS centra koji je kod Tele2 postao zagusen te je zbog toga njegova nadogradnja bila potrebna.Izvorno postao Irena_zgb
Jučer sam slala frendu poruku na tele2 koju nije dobil,a meni je nakon dva sata
došao izvještaj da je poruka poslana...i sad ti reci![]()
Treba raditi razliku između poslane poruke i primljene poruke. Tebi nije moglo doći izvješće nakon dva sata da je poruka poslana već da je primljena.Izvorno postao lili
Što se tiće nedolaska SMSa na Tele2 brojeve izgleda da im se multipliciraju neke poruke zbog toga što ne pošalju pošiljaocevom SMSC info da je poruka stigla i kada se nakupi 20 poruka na čekanju pošiljaocev SMSC odustaje od isporuke.
dobar grah daleko se čuje
..imaš pravo krivo sam napisala izvještaj je za -isporučeno!Ali kako god bilo nije dobil!
e sad budi pametan..
evo da covjek nevjeruje svim vasim problemima...
evo ja sam u zadru...i imam karticu od teleta od pocetka i nikakvih problema nemam...a niti moji prijatelji koji imaju tele...
normalno sve radi...
pa ispada da se zagreb nalazi u nekoj crnoj rupi..?!![]()
Pa ni ja nisam imao problema a dio vremena sam u zg. Svaku poruku koju sam poslao je stigla odmah.Izvorno postao revo
javi se kad ne budes isao preko nacionalnog roaminga... (a, koliko mi je poznato, VIP u Zadru zna stekati pri razgovoruIzvorno postao revo
, barem je prije koju godinu)
ja do sada sam imao samo jednom kasnjenje sms poruke, a na postpaidu sam od prvog dana... ostalih problema i nisam imao
pozdrav iz crne rupe![]()
Bookmarks