= Citat = Izvorno postao tomislav10
Ti pričaš o općenitim stvarima.. a ja iznosim konkretne stvari koje mi se događaju... tko spominje gprs i mms? Jednostvano nešto što bi trebalo funkcionirati ne funkcionira. Pa imaju koncesiju već punu godinu dana.. prisjeti se kako je VIP funkcionirao nakon jedne godine (otprilike u ovo doba godine 99/2000), a tek njihova služba za korisnike (daleko od toga da hvalim VIP)... Na skoro svako moje pitanje o mreži ne znaju odgovor niti me znaju uputiti na one koji znaju (za razliku od VIP-a)... oni jednostano nisu u situaciji u kojoj je bio VIp kad je došao na tržište u odnosu na učmali Cronet.. međutim minimalna ulaganja u ljude i tehniku sasvim se jasno očituju ...
Čekaj, zvučiš ko razmaženo dijete, "mama, u onom dučanu su bolje igračke"... Oni ni ne mogu biti u situaciji u kojoj je bio Vip. Sada veliš da je Cronet bil uspavan, to stoji, ali sada ni Vip ni T-mobile nisu uspavani i odnos između novih i starih je ponešto drukčiji. Na kraju, niko te ne sili da baciš Tele karticu u smeće, a za neke stvari biti pokusni kunić i onaj na kojem je teret loše kvalitete nije bed ako kasnije bude sve Ok.