Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 80

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svasta... za neke probleme krivi su sami korisnici mobilnih telefona sto ne znaju postaviti neke stvari. ako vam tele2 ide na zivce (a ide vam jer ste sami krivi za to), imate 2 ostala operatera koji funkcioniraju "besprijekorno" (mos mislit).

jedini problem na koji sam ja naisao je povremeno nestizanje izvjesca zadnjih par dana, ali poruka je stizala na odrediste, a sto se tice same mreze, ja sam zadovoljan...

jucer mi je stigao i posljednji racun iz VIP-a , za pola mjeseca kao za cijeli od tele2

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, E63
    Operater
    VIP,Tele2, T-mobile
    Bodovi
    16.945
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisu još riješili probleme s roamingom, a ni normala promet SMSova sa svim okolnim zemljama. Nisam primio SMS od frenda iz Rumunjske npr. Najviše me ljuti što mu bez beda mogu poslat poruku, ali njegovu ne mogu primit. Isto mi je i u roamingu, mogu slat, ali ne primat. Ispada da Tele2 boli k. za korisnike, glavno da osiguraju nesmetano trošenje love, a ne ostvarenje usluga.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hamanu
    Nisu još riješili probleme s roamingom, a ni normala promet SMSova sa svim okolnim zemljama. Nisam primio SMS od frenda iz Rumunjske npr. Najviše me ljuti što mu bez beda mogu poslat poruku, ali njegovu ne mogu primit. Isto mi je i u roamingu, mogu slat, ali ne primat. Ispada da Tele2 boli k. za korisnike, glavno da osiguraju nesmetano trošenje love, a ne ostvarenje usluga.
    Hvala Bogu da netko ima kritički satav prema, očito na ovom forumu, božanstvenom Tele2-u ...
    Nije ovo za mene ...

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=pppprrrr]svasta... za neke probleme krivi su sami korisnici mobilnih telefona sto ne znaju postaviti neke stvari.
    Dakle mi smo glupi a oni koji pružaju polovične usluge i ne znaju razgovarati s korisnicima (call centar) pametni ...
    Nije ovo za mene ...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomislav10
    Dakle mi smo glupi a oni koji pružaju polovične usluge i ne znaju razgovarati s korisnicima (call centar) pametni ...
    kad si uzimao tele2, znao si sto te ocekuje - dakle za pocetak slabiji signal, i nepostojanje nekih usluga, dakle gprs i mms, da ne spominjem problemi pri primanju sms poruka iz inozemstva... tek su krenuli i realno je ocekivati da ce za pocetak postojati neki problemi

a kao drugo, na call centru drugih mreza rade kao informiraniji ljudi... ? ne iz mojeg iskustva. uostalom, znam osobno neke ljude iz vipovog i t-mobile centra i mogu reci da ne znaju ni 25% stvari o kojima se prica na ovom forumu.
    Zadnji uredio pppprrrr : 27-01-2006 u 15:33

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pppprrrr
    kad si uzimao tele2, znao si sto te ocekuje - dakle za pocetak slabiji signal, i nepostojanje nekih usluga, dakle gprs i mms, da ne spominjem problemi pri primanju sms poruka iz inozemstva... tek su krenuli i realno je ocekivati da ce za pocetak postojati neki problemi

a kao drugo, na call centru drugih mreza rade kao informiraniji ljudi... ? ne iz mojeg iskustva. uostalom, znam osobno neke ljude iz vipovog i t-mobile centra i mogu reci da ne znaju ni 25% stvari o kojima se prica na ovom forumu.
    Ti pričaš o općenitim stvarima.. a ja iznosim konkretne stvari koje mi se događaju... tko spominje gprs i mms? Jednostvano nešto što bi trebalo funkcionirati ne funkcionira. Pa imaju koncesiju već punu godinu dana.. prisjeti se kako je VIP funkcionirao nakon jedne godine (otprilike u ovo doba godine 99/2000), a tek njihova služba za korisnike (daleko od toga da hvalim VIP)... Na skoro svako moje pitanje o mreži ne znaju odgovor niti me znaju uputiti na one koji znaju (za razliku od VIP-a)... oni jednostano nisu u situaciji u kojoj je bio VIp kad je došao na tržište u odnosu na učmali Cronet.. međutim minimalna ulaganja u ljude i tehniku sasvim se jasno očituju ...
    Nije ovo za mene ...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    BB 8310, LG KP500
    Operater
    Cronet
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomislav10
    Ti pričaš o općenitim stvarima.. a ja iznosim konkretne stvari koje mi se događaju... tko spominje gprs i mms? Jednostvano nešto što bi trebalo funkcionirati ne funkcionira. Pa imaju koncesiju već punu godinu dana.. prisjeti se kako je VIP funkcionirao nakon jedne godine (otprilike u ovo doba godine 99/2000), a tek njihova služba za korisnike (daleko od toga da hvalim VIP)... Na skoro svako moje pitanje o mreži ne znaju odgovor niti me znaju uputiti na one koji znaju (za razliku od VIP-a)... oni jednostano nisu u situaciji u kojoj je bio VIp kad je došao na tržište u odnosu na učmali Cronet.. međutim minimalna ulaganja u ljude i tehniku sasvim se jasno očituju ...
    Čekaj, zvučiš ko razmaženo dijete, "mama, u onom dučanu su bolje igračke"... Oni ni ne mogu biti u situaciji u kojoj je bio Vip. Sada veliš da je Cronet bil uspavan, to stoji, ali sada ni Vip ni T-mobile nisu uspavani i odnos između novih i starih je ponešto drukčiji. Na kraju, niko te ne sili da baciš Tele karticu u smeće, a za neke stvari biti pokusni kunić i onaj na kojem je teret loše kvalitete nije bed ako kasnije bude sve Ok.
    Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tele2 nagradna igra, istina ili laz?
    By m... in forum Tele 2
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-06-2006, 10:30
  2. Problemi sa Tele2
    By Jay_CRO in forum Tele 2
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 28-12-2005, 00:39
  3. Problemi s TELE2