joj tomo...pa ko je uopce rekao da podrzavamo to sto je ucinila????
prvenstveno ne podrzavam zato sto je oduzela svoj zivot...a toliko lijepih stvari ju je cekalo...pa ne mozes sa 17god odbaciti tako nesto predivno...a zasto???nije mogla platiti rezije..??nije imala za kruh...??ostala bez krova nad glavom?? nista...totalno bezbrizan zivot...znam da svi prodemo tu fazu "da me barem nema"...
ni ovo gore nisu razlozi za samoubojstvo...ali samo hocu reci da ljudi imaju puno vecih briga i problema...ostaju bez posla,kuce,djeca doma gladna,bolesna i to...i opet nekako stisnu zube i bore se...
ne znam dal ste gledali,ali na rtlu je ona emisija "neobicni ljudi"...e pa mislim da je prva emisija bila o djevojcici koja prebrzo stari...odnosno ima 6 godina a kao da ima 60...recimo...pa sto bi ona trebala???zamisli to...sa 10 godina umrijet jer si prestar...zar to nije strasno??
naravno da se svakome njegovi problemi cine najstrasnijim i najvecim...i to je normalno...ali ipak treba stisnuti zube i ako ne mozes rijesiti sam potraziti pomoc...
a to sto je zafrknula zivot vozacu,obitelji i drugima,to je neosporivo...nitko nije niti rekao da to nije tocno...ona se je rijesila svojih muka a napravila je sada 100 vecih i tezih...zar je to bilo potrebno??

Bookmarks