ImToo encoder... mislim da imamo čak i linkove na njega u basic Moto podforumu pa pogledaj
interesira me ako znate neki dobar 3gp converter koji ima mogucnost manualnog upisivanja rezolucije i player za isti format za wm (mpx 200 ) ali da ima landscape mogucnost tako da mogu video gledat u vecoj rezi a ne u 176X220 (neznam koja je landscape reza)
ImToo encoder... mislim da imamo čak i linkove na njega u basic Moto podforumu pa pogledaj
skinuo sam njega , al nema manualno podesavanje rezolucije . ima crop i pad a stim neznam bas hmmm
jel zna mozda neko koja je landscape reza mpxa 200
jel postoji mozda neki format koji isto tak malo zauzima a da g amogu pustit na difolt windows media playeru (wm 2003 )
vidi na google, samo koliko znam, svi su shareware ili demo....Izvorno postao Jaymz
220x176...
Ovo drugo mi nije jasno...WMV bi ti bio logičan izbor, ali ne kužim što fali TCPMP-u, program je freeware. Što se tiče softvera za enkodiranje u WMV, Windows Media Encoder sa Microsoftove stranice radi solidan posao, iako nema profil za smartphone, ali lako se napravi...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja koristim "Xilisoft 3GP Video Converter v2.1.44.502b" i odlican je, samo neznam gdje sam ga skinuo
ako hoces daj mail pa ti ga posaljem
ma kuzim ja to sve
imam taj xilisoft ali kazem vam da mi je bed jel neznam (ili mozda ne postoji ) kako i gdje manualnu upisat 220X176 rezu pa da mi u nju i prebaci
i nakraju toga svega nisam skuzio odgovor . trebam konkretan odgovor na pitanje koji palyer za wm , pa tako i za mpx200 ima mogucnost pustanja 3gp fileova i pustanja video u landscape modu
mislis na The Core Pocket Media Player?Izvorno postao ttperic
prvi put sam sad cuo za taj program. nefali mu nista jel ga nisam ni probao niti reko da ga imam pa da nevalja
edit : el pusta taj TCPMP 3gp format ? wmv ne koristim jel mi frendovi uglavnom imaju mobove koji podrzavaju sam 3gp pa mi je bed kod changeanja. a i cinimise da su 3gp manji (Mb) .. ili se varam moza
Zadnji uredio Jaymz : 27-01-2006 u 00:52
Ne varaš se...TCPMP pušta 3GPP format i ima opciju landscape (left, right, upside down itd).
S tim da napominjem da BetaPlayer (koji je TCPMP-ov prethodnik) ne podržava taj format.
okay, thnx stari
al imam jedan problem . .. kad napisem u xilisoft converteru da mi metne rezu 220x176 uvjek mi izbaci da codiranje nije uspjelo
Zadnji uredio Jaymz : 27-01-2006 u 23:33
Ima li ko neku stranicu za 3gp player,imam BETU ali ne pušta mi 3gp, svi mi frendovi imaju taj format,a ja na mpx200-ici nemam,pomoć
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pogledaj dva posta iznad tvoga i vidjet ces kako je ttperic lijepo sve objasnioIzvorno postao gavran1
evo ti jos link za player i tu su ti svi potrebni codeci
http://tcpmp.corecodec.org/download
Izvorno postao phill
SKINUO SAM SI TCPMP 0,72 VERZIJU ALI JE NEMOGU INSTALIRAT NA MOB. KORISTIM WM 0.3, IMA LI NEKI STARIJI PROGRAM ZA MOJ MOB,A DA PUŠTA 3GP???
postoji, jedan od njih je pv player, potrazi po internetu ili se javi PM pa ti ga posaljem
ABC 3GP Converter for resolution and audio configuration
Bookmarks