A sad dali ga vredi stavljati i dali bi lepo izgledao na tvom telefonu to je stvar tvog ukusa...
MOD-NOTE:
Forum www.motox.us u pravilima izričito zabranjuje linkanje na njihove sadržaje, osim na sam forum, tako da je ovdje navedeni link izbrisan.
Na motoux ne mogu skinuti ovaj skin:Ferrari Skin by Tvrtko.Traži da se registriram,ali nemogu se registrirati,.Dali netko ima taj skin???Dali ga je netko probao i što mislite dali se isplati ga staviti?Mislim da na V3 black bi dobro pahao taj skin gdje prevladava crvena boja...hvala
A sad dali ga vredi stavljati i dali bi lepo izgledao na tvom telefonu to je stvar tvog ukusa...
MOD-NOTE:
Forum www.motox.us u pravilima izričito zabranjuje linkanje na njihove sadržaje, osim na sam forum, tako da je ovdje navedeni link izbrisan.
Zadnji uredio BlueDevil : 30-01-2006 u 21:19
J....u miša,jednostavno mi se otvara svašta ,ali samo taj Ferrari skin nikako....
P.S.Izvinite na duploj temi,ali nisam ni to zna izbrisat...
hvala na razumijevanju...
Poslato, pogledaj malo, backup svega pa opali, nije lose.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
U cemu je problem pri registraciji?Izvorno postao t.n.t.
Molio bi moderatore da maknu link skina posto se kosi sa pravilima motox.info foruma.
Uspio sam ga skinuti i uspješno sam ga ubacija i stvarno je super(za mene).
Hvala još jednom svima.....
Bookmarks