Zaboravih reć da sam prebacivao s BT dongleom. I ne govorim o kartici već o samoj BRZINI prebacivanja!Izvorno postao Pila
Pa meni su ikone ružne, na z520i izgledaju odlično, a i što ti vrijedi taj super veliki ekran kad ga ne možeš cijelog iskoristiti, sve se odvija na pola ekrana (pregled slika, pregled videa...)Izvorno postao Pila
Kako mijenjam teme? Odem na datoteke pa na teme i vidi vraga tamo je direktorij s temama LOL pa lijepo pogledaj ovdjeIzvorno postao Pila
kakvih sve ima. I sumnjam ja da se ti možeš riješiti vodafone ikona mjenjanjem tema. (Osim ako se debranda)
To mi je najsmješnija i najnepotrebnija mogućnost na mobitelu.Izvorno postao Pila
moj z520i je isto tako poprilično nov i hardware je savršen (kao i software)...Izvorno postao Pila
Držao sam v360v i jako se teško otvara mob, i kada se zatvara poprilično jako udari ekran u drugu polovicu što nije dobro (osim ako se pazi, što mi je glupo ako moram paziti na tu glupost) Na kraju balade je najgore od svega da je software na v360v totalno pre spor... I primjetio sam da ako mobitel ima oštećenu datoteku (ne do kraja poslanu u mob, dakle samo dio) mob totalno poludi.Eh da i video snimak skakuće...
I na kraju da ti velim! Ja sam usporedio z520i i v360v samo po brzini prijenosa, a ti odmah prišiješ stvari koje z520i nema (memorijska kartica, veći ekran bla bla...)

Koliko z520i treba da napuni 512 MB karticu 
Odgovori uz citat
Bookmarks