Zanimljiva neka ta tvoja matematika. A moj v360v za manje od pola sata napuni 512 MB karticu brzinom od 280 kb/sec. Po tebi, v360v bi trebao 12 sati da mi napuni 512 MB karticuIzvorno postao Compov
Koliko z520i treba da napuni 512 MB karticu
![]()
Pikselaste? Ti to stručno ustanovio u odnosu na z520i koji ima "oštar" ekran sa jadnih 128 x 160 piksela? A Motorola koja ima točno duplo više piksela je pikselasta! Za krepat. V360v ima fascinantan ekran, i to ne samo u odnosu na z520i. Vidio sam samo jedan tel s boljim/oštrijim ekranom (Motorola E1000).Izvorno postao Compov
Slažem se da su Vodafone ikone gadne. Ali, ako ti se ne dopadaju Vodafone Ikone, a tko te tjera da ih gledaš? Promijeniš skin u sekundi. Podsjeti me, kako promijeniš izgled cijelog sučelja (ikone, sve boje, izgled prozora, tapeta...) na z520i? Kako izabereš hoćeš 12 ili 9 ikona u glavnom meniju z520i? Ja doslovno u jednoj sekundi. Ti?
Usput, imao sam neki preklopni SE u rukama, prilično nov. Kad bih ga nagnuo, pokopac bi se odmakao skoro pola centimetra od donjeg dijelaA imam preklopnu Motorolu staru 6 godina kojoj preklop savršeno radi, kao prvog dana.

Odgovori uz citat
Koliko z520i treba da napuni 512 MB karticu

Bookmarks