Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 36 od 36
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    N82
    Operater
    vip
    Bodovi
    6.513
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.513, Nivo: 19
    Bodovi: 6.513, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oces savjet? nemoj uzimat v360v vec uzmi v360 i nemoj ga muljarit sa tim programima osim ako STVARNO ne znas sta radis. evo mojj v360v je na servisu nakon 2 tjedna koristenja a i mikrofon mu je bio ocajan od pocetka. svi su me lose culi. ali inace je zakon mob za te pare i dobivene opcije

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Compov
    Uglavnom prebacivao sam s kompa na mob neke mp3-e, videa itd. i odmah sam u startu shvatio da jako sporo prebacuje (10-12 kb/s) dok na moj se z520i prebacuje (50-60 kb/s)
    Zanimljiva neka ta tvoja matematika. A moj v360v za manje od pola sata napuni 512 MB karticu brzinom od 280 kb/sec. Po tebi, v360v bi trebao 12 sati da mi napuni 512 MB karticu Koliko z520i treba da napuni 512 MB karticu

= Citat = Izvorno postao Compov
    vodafone ikone su katastrofalno pikselaste i da imam taj mob letio bi na odbrendiranje(skakuće)...
    Pikselaste? Ti to stručno ustanovio u odnosu na z520i koji ima "oštar" ekran sa jadnih 128 x 160 piksela? A Motorola koja ima točno duplo više piksela je pikselasta! Za krepat. V360v ima fascinantan ekran, i to ne samo u odnosu na z520i. Vidio sam samo jedan tel s boljim/oštrijim ekranom (Motorola E1000).

Slažem se da su Vodafone ikone gadne. Ali, ako ti se ne dopadaju Vodafone Ikone, a tko te tjera da ih gledaš? Promijeniš skin u sekundi. Podsjeti me, kako promijeniš izgled cijelog sučelja (ikone, sve boje, izgled prozora, tapeta...) na z520i? Kako izabereš hoćeš 12 ili 9 ikona u glavnom meniju z520i? Ja doslovno u jednoj sekundi. Ti?

Usput, imao sam neki preklopni SE u rukama, prilično nov. Kad bih ga nagnuo, pokopac bi se odmakao skoro pola centimetra od donjeg dijela A imam preklopnu Motorolu staru 6 godina kojoj preklop savršeno radi, kao prvog dana.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pila
    Zanimljiva neka ta tvoja matematika. A moj v360v za manje od pola sata napuni 512 MB karticu brzinom od 280 kb/sec. Po tebi, v360v bi trebao 12 sati da mi napuni 512 MB karticu Koliko z520i treba da napuni 512 MB karticu
    Zaboravih reć da sam prebacivao s BT dongleom. I ne govorim o kartici već o samoj BRZINI prebacivanja!

Pikselaste? Ti to stručno ustanovio u odnosu na z520i koji ima "oštar" ekran sa jadnih 128 x 160 piksela? A Motorola koja ima točno duplo više piksela je pikselasta! Za krepat. V360v ima fascinantan ekran, i to ne samo u odnosu na z520i. Vidio sam samo jedan tel s boljim/oštrijim ekranom (Motorola E1000).
    Pa meni su ikone ružne, na z520i izgledaju odlično, a i što ti vrijedi taj super veliki ekran kad ga ne možeš cijelog iskoristiti, sve se odvija na pola ekrana (pregled slika, pregled videa...)

Slažem se da su Vodafone ikone gadne. Ali, ako ti se ne dopadaju Vodafone Ikone, a tko te tjera da ih gledaš? Promijeniš skin u sekundi.Podsjeti me, kako promijeniš izgled cijelog sučelja (ikone, sve boje, izgled prozora, tapeta...) na z520i?
    Kako mijenjam teme? Odem na datoteke pa na teme i vidi vraga tamo je direktorij s temama LOL pa lijepo pogledaj ovdje
    kakvih sve ima. I sumnjam ja da se ti možeš riješiti vodafone ikona mjenjanjem tema. (Osim ako se debranda)

Kako izabereš hoćeš 12 ili 9 ikona u glavnom meniju z520i? Ja doslovno u jednoj sekundi. Ti?
    To mi je najsmješnija i najnepotrebnija mogućnost na mobitelu.

Usput, imao sam neki preklopni SE u rukama, prilično nov. Kad bih ga nagnuo, pokopac bi se odmakao skoro pola centimetra od donjeg dijela A imam preklopnu Motorolu staru 6 godina kojoj preklop savršeno radi, kao prvog dana.
    moj z520i je isto tako poprilično nov i hardware je savršen (kao i software)...

Držao sam v360v i jako se teško otvara mob, i kada se zatvara poprilično jako udari ekran u drugu polovicu što nije dobro (osim ako se pazi, što mi je glupo ako moram paziti na tu glupost) Na kraju balade je najgore od svega da je software na v360v totalno pre spor... I primjetio sam da ako mobitel ima oštećenu datoteku (ne do kraja poslanu u mob, dakle samo dio) mob totalno poludi. Eh da i video snimak skakuće...

I na kraju da ti velim! Ja sam usporedio z520i i v360v samo po brzini prijenosa, a ti odmah prišiješ stvari koje z520i nema (memorijska kartica, veći ekran bla bla...)
    Zadnji uredio Compov : 14-02-2006 u 01:28
    Seriously?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

IGRICE ZA MOTOROLU V360v

Znas li možda kako se prebacuju igrice sa kompa na motorlu V360v i gdje i8h mogu naći na internetu?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verujem da Sonyericcson ima nekih prednosti u odnosu na motorolu kao i obrnuto ali tema je iskustva sa v360v a ne dali je bolji v360v ili z520i.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    za flashanje v 360v u v360
    aj mi recite el ko od vas to radi profesionalno,skino sam p2kmana i nes sam se interesiro al me strah da nes ne sjebem,mozda za kakvu sitnu naknadicu, rakijicu il nest

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    c55,sx1,K750i
    Operater
    VIP
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    di se taj mob moze nabavit bez tog vodafon smeca u startu.... Jel u hgspotu bez toga... ili???

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    LG G3 32/3
    Operater
    Vip
    Godina
    52
    Bodovi
    11.909
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.909, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zdravo! Dali netko zna dali se memorijska kartica ( original 64mb ) može kako formatirati odnosno skroz izbrisati. Pitam zato što mi se u Video ubacio neki file koji je prikazan kao list papira i njega nemogu pobrisati (kaže "Nije dozvoljeno, datoteka u uporabi") Nemogu niti preimenovati niti bilo što. Nije to veliki file pa da mi uzima memoriju ali mi smeta.
    Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SG SIII i9300
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    7.754
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.754, Nivo: 21
    Bodovi: 7.754, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 12,0%
    Ukupna aktivnost: 12,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Doc77
    Zdravo! Dali netko zna dali se memorijska kartica ( original 64mb ) može kako formatirati odnosno skroz izbrisati. Pitam zato što mi se u Video ubacio neki file koji je prikazan kao list papira i njega nemogu pobrisati (kaže "Nije dozvoljeno, datoteka u uporabi") Nemogu niti preimenovati niti bilo što. Nije to veliki file pa da mi uzima memoriju ali mi smeta.
    ne trebas nista formatirat, to se i meni dogodilo, samo otvoris memorijsku karticu u kompjuteru, nades taj file i promjenis mu ime i stavis ekstenziju .3gp jer ako malo bolje pogledas skuzit ces da ti fali jedan video, to se nekad zna i dogodit i sa glazbom al ne znam is kojeg razloga

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Samsung i9000
    Operater
    Vip
    Bodovi
    7.390
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.390, Nivo: 20
    Bodovi: 7.390, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs
    ta sporost se rješava firmwareom, što je ovdje opće poznato!
    Nije nista opce poznato. Svako malo se povlace neke spike o firmwareu nakon cega se javi neko kukat kako nije proso flashbackup, bootloader ili kajvec trece...

Pa pitam jos jednom, sto tocno treba za firmware, da li mogu napraviti working backup prije nego idem flashat i ako da sa kojim softom. Ne zelim izgubiti garanciju na glupost. Gdje mogu naci firmware od v360 i sta se desava sa one dvije tipke koje su kod v360v contacts i call log.

Vidim da ti u popisu mobova koje posjedujes ne pise v360 pa se pitam koliko uopce imas iskustva sa njom a koliko pricas napamet.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    LG G3 32/3
    Operater
    Vip
    Godina
    52
    Bodovi
    11.909
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vrapce
    ne trebas nista formatirat, to se i meni dogodilo, samo otvoris memorijsku karticu u kompjuteru, nades taj file i promjenis mu ime i stavis ekstenziju .3gp jer ako malo bolje pogledas skuzit ces da ti fali jedan video, to se nekad zna i dogodit i sa glazbom al ne znam is kojeg razloga
    Riješeno, hvala
    Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. V360v software?
    By LuckyZG in forum Motorola
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 02-05-2006, 14:20
  2. Odgovora: 3
    Posljednji post: 19-11-2005, 01:51
  3. ne mogu instalirat motorolu v360v
    By unreal in forum Motorola
    Odgovora: 19