na stranici ne, jedino ako postoji neki program koji bi to pratio
Nisam znao kako da formiram naslov, pa neka ga mod promijeni ak misli da nije OK...znam da se na Tportalovim stranicama može vidjeti ispis spajanja za dsl, te koliko je downloadano/uploadano mb-a po spajanju...no, zanima me da li se može vidjeti koje su stvari pregledavane na netu i točne podatke koji su skidani s neta te s kojih stranica npr. za ovaj mjesec?
Bom Chicka WahWah
na stranici ne, jedino ako postoji neki program koji bi to pratio
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
možeš preko programa, uostalom imaš u Windows XP pro admin alata preko kojih možeš loggingom pratit šta koji user radi...
a i jednostavnije rješenje je History u pregledniku
A ako je History izbrisan? Zanima me jel mogu ovih T-Com službe za korisnike napraviti ispis posjećenih stranica za prošli ili ovaj mjesec ili ne postoji niti ta mogućnost?
P.S. kak funkcionira taj Pro Admin u XP-u i kako se ulogirati?
Bom Chicka WahWah
Sve se može kad se hoće![]()
Pogotovo ako znas nekoga u odjelu za cyberkriminal u MUP-uIzvorno postao gog
![]()
Radi se o tome da imam ovaj mjesec gotovo 2Gb prometa, dok je manje od 1Gb downloadanja...odnosno, zanima me otkuda toliko uploadanja, više od 1Gb, a nisam nikome sla ništa veće od par megabajta...
Čak ima na jednom spajanju 400mb koji su poslani s moje korisničke adrese, a nemam pojma kak, jer tad nisam niš slao s neta...jel stvar u Spyware-u, virusima ili nemam pojma čemu? Mislim, bezveze mi je bacat pare na gluposti kojima ne znam uzrok...
Bom Chicka WahWah
možda neki p2p program?
Bookmarks