zato i ima 1,6 miliona korisnikaIzvorno postao zmija
![]()
zato i ima 1,6 miliona korisnikaIzvorno postao zmija
![]()
dobar grah daleko se čuje
Sigurno ih ima. Budimo realni....Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
![]()
![]()
...also known as El'AnDrA...
Garantirano nema 1,6 milijona korisnika.Izvorno postao KaKaV NeReD
Moguće je da ima 1,6 milijona aktiviranih brojeva. To nije isto. Kad je krenulo 0 kn, ja sam kupio nekoliko VIP.me samo radi 0 kn. Kad je prestalo, zaršile su u smeću. I sada će oni te linije brojati kao aktivne još godinu danaiako se ne koriste.
A da su bezobrazni i loše organizirani, jesu, posljednjih 2-3 godine su jako otišli nizbrdo, što se vidi i po tome koliki su dio tržišta izgubili.
Koliko se sjećam, sve koje znam su pjenili kad je krenula svinjarija s Tko-me-zvao. Pa sad čujem da ljudi oće poludit od ovih promo kuna koje dobijaju jedan dan, pa novci u pretplati stiže neki drugi dan, pa se novci od trajnog naloga ubacuju preko reda pa nemreš potrošit sve novce koji su ti dali osim ako jako paziš ili jako mnogo razgovaraš.
Super za stvarati sretne i zadovoljne korisnike.
Korisnike ce brojat dok je kartica aktivna znaci jos 270 dana nakon isteka roka racuna.Izvorno postao Pila
danas svaka baba ima mobitel i nista mi nije cudno sto ima toliko korisnika...za njih svaka prodana i aktivirana kartica kao i za svakog operatera je korisnik..koliko ima ljudi koji ti imaju karticu i potrose par kuna na njoj i moraju kupovat bon samo zato sto istice kartica po tebi to nisu korisnici a slobodno ih mozes smatrat kao ove sto koriste 0kn i kasnije ih bace. Operatere zaniuma jedino koliko njima love sjedne i nista drugo iza svega je lova!!
Bookmarks