Ako je vjerovati informacijama na VIPnet forumu, VIP je uknuo Easy tarifu za prepaid korisnike, a moguce ju je jedino aktivirati uz pretplatnicki ugovor na minimalno 12 mjeseci.
Ako je vjerovati informacijama na VIPnet forumu, VIP je uknuo Easy tarifu za prepaid korisnike, a moguce ju je jedino aktivirati uz pretplatnicki ugovor na minimalno 12 mjeseci.
easy je ionako bila promo tarifa, kao uostalom i sve u VIPu trenutno
da tocno..to je glupost sto vip tako radi.
to je samo jos jedan od dokaza da nisu spremni pratit cijene teleta ili da se tele prenaglio sa takvim cijenama..jedino je ta tarifa kod vipa bila ok i tarifa 0kn naravno.
vip je sam po sebi prolazan,a takve su mu i tarife!
Zna li itko hoće li ukinuti onaj imaginarni bon od 150 kuna? Njegovom aktivacijom se mogla aktivirati Easy tarifa. I onim od 200.
Očito im je bilo neisplativo,a ovo s 12 mjeseci, što nije bilo i prošle godine, kad su davali "popust od 91% na neke VIPme pakete", ali su vezivali prepaidaše na 12 mj?
ovaj popust je bila akcija za mpin i zato je tako bilo...mislim da nece ukidat taj bon posto vec imaju sustav nadoplate za njega nemaju razloga ukinut gaIzvorno postao Mobyy
aj nadoplačujem s mPINom i aktivira se TopUp tarifa.Izvorno postao Mobyy
dobar grah daleko se čuje
Ma još će nam do kraja ukinut i 0kn sa favorit brojem, znate da se uopće ne bi čudio!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
imam osjecaj da imas pravo, fakat im to nije ok, njima je bitnije platit englezima hrpu para za novi look nego se okrenut korisnicima i konkurirati Teletini2.Izvorno postao Chessmaster
Nemam rijeci![]()
burek svima a ne samo njima...
Koristim i ja mPIN uslugu. Ma neće ukinuti 0 kuna s favorite brojem, ne mogu ići u krajnost, a VIP je bio uvijek naklonjen i osjetljiv na korisnike.
Mislim da spremaju nešto novo, nešto što će "zapaliti" stare i privući nove korisnike.
Samo me je nekako iznenadilo zašto drže toliko do Teleta? Naime T-mobile, barem do sada djeluje dosta cool , kao da ga se ne tiče što se događa na tržištu. Zar se vama ne čini tako?
ma vip je idiotski operater koji uopce nema sluha za svoje korisnike.ne kazem da su i druga dva operatera savrseni,ali vip je poseban po idiotizmu!!!
zato i ima 1,6 miliona korisnikaIzvorno postao zmija
![]()
dobar grah daleko se čuje
Sigurno ih ima. Budimo realni....Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
![]()
![]()
...also known as El'AnDrA...
Garantirano nema 1,6 milijona korisnika.Izvorno postao KaKaV NeReD
Moguće je da ima 1,6 milijona aktiviranih brojeva. To nije isto. Kad je krenulo 0 kn, ja sam kupio nekoliko VIP.me samo radi 0 kn. Kad je prestalo, zaršile su u smeću. I sada će oni te linije brojati kao aktivne još godinu danaiako se ne koriste.
A da su bezobrazni i loše organizirani, jesu, posljednjih 2-3 godine su jako otišli nizbrdo, što se vidi i po tome koliki su dio tržišta izgubili.
Koliko se sjećam, sve koje znam su pjenili kad je krenula svinjarija s Tko-me-zvao. Pa sad čujem da ljudi oće poludit od ovih promo kuna koje dobijaju jedan dan, pa novci u pretplati stiže neki drugi dan, pa se novci od trajnog naloga ubacuju preko reda pa nemreš potrošit sve novce koji su ti dali osim ako jako paziš ili jako mnogo razgovaraš.
Super za stvarati sretne i zadovoljne korisnike.
Korisnike ce brojat dok je kartica aktivna znaci jos 270 dana nakon isteka roka racuna.Izvorno postao Pila
danas svaka baba ima mobitel i nista mi nije cudno sto ima toliko korisnika...za njih svaka prodana i aktivirana kartica kao i za svakog operatera je korisnik..koliko ima ljudi koji ti imaju karticu i potrose par kuna na njoj i moraju kupovat bon samo zato sto istice kartica po tebi to nisu korisnici a slobodno ih mozes smatrat kao ove sto koriste 0kn i kasnije ih bace. Operatere zaniuma jedino koliko njima love sjedne i nista drugo iza svega je lova!!
Možda ti se čini tako jer su fakat jedini oni u utrci s TELE2 mrežom.Trenutno. Ja se za sada ne mogu požaliti na VIPnet. Odnosno, sve što koristim šljaka u redu. To što imaju više cijene, kupih Tele2 broj i vuk sit...
ma budale
sve što je dobro je promotivno
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ispituju puls tržišta. Gdja smo "najslabiji". U biti ne znam kuže li i oni što rade u zadnje vrijeme jer im je Tele pomutio račune. Ne znam, opet ponavljam, zašto su se tako žestoko uhvatili u koštac s Teletom. T-mobile fura flegmu.
Oni svaku aktivnu karticu broje pod korisnike, i ne samo oni nego više-manje svi operateri.
Neka je ukino!
PS.Tele2 je imitacija!
Lord of the Rings RULES!
Bookmarks