Prvi post od Mystique:
Ok,prvo svima pozdrav!
Skroz slucajno sam nabasala na ovu net stranicu i skuzila sam da ce biti teze nego sto sam mislila.Mogla sam se bas i nazvati mobil-tuka.Svejedno,problem is da mi je decko totalno u svemu tome,ne kuzim ga ni pola % dok prica o mobitelima i nadam se tu pokupiti nesto"korisnih" informacija.
Molim vas samo da,kad ponekad izvalim neko bedasto pitanje(a hocu...)ne poludite skroz i da mi se netko tu i tamo smiluje i pojasni to sto jednostavnije
Ako je slučajno nabasala na stranicu (naravno ako je istina to što je napisala), moguće je da je dečko tek nakon nje došao na forum, jer čudi me da joj ne bi ranije rekao za taj forum... ja sam npr. svojoj curi odmah rekao i pokušavao je nagovoriti da se priključi... (ne ferma ju to ni pol posto).
Dalje, pitala je za Nokie i Siemense... tu treba uključiti Nokiaše, tj npr. jsp_m i Siemensaše kao vikia koji odmah ispada jer ima curu Keti2win (Katarina, baš je fina- malo zeke peke), dalje tu je gog koji je i u godinama koje odgovaraju okvirno godinama dotične Mystique. Ne smijemo zaboraviti ni zappana ali pošto mu ne radi onaj link www.mojacura.com
on isto ispada iz igre (osim ako link ne radi samo privremeno zbog svađe s curom
).
Naravno ovo je sve stara škvara s foruma pa isključuje onu moju prvu pretpostavku da se radi o nekom novijem.
Po ovome mi je gog najizgledniji! Ali on se je htio predbilježiti za psiho-seansu kod Mystique, a mislim da bi to njezinom dečku bilo nepotrebno... OSIM ako njezin dečko ni sam ne zna tko je Mystique. Time ovo postaje zanimljivije!
No Mystique, nakon ovog moraš dati bar neki 'clue' za nas detektive (moraš priznati da je ova moja dedukcija vrijedna i samog Poirota!).

).
on isto ispada iz igre (osim ako link ne radi samo privremeno zbog svađe s curom
).
).
Odgovori uz citat
Bookmarks