Vidim ja da je Arthur Conan Doyle kloniran i da živi u Zagrebu, treba razmisliti o onome što je rekla Mystique. Ako pogodimo onda ništa neće biti kao prije..........jedino ako se raziđu?!
Glasam da se ovo zaključa.
Pa da vidimo onda tebe!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Vidim ja da je Arthur Conan Doyle kloniran i da živi u Zagrebu, treba razmisliti o onome što je rekla Mystique. Ako pogodimo onda ništa neće biti kao prije..........jedino ako se raziđu?!
Glasam da se ovo zaključa.
Mystique je samoljub-ka...
zašto zaključavat'? Pa postaje napeto...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
A zašto tvoj dečko nije tvoj vitez ovog foruma, ha?? Papak ili što?Poslao: Mystique
@coma je moj vitez na bijelom konju ovog foruma![]()
![]()
![]()
Imam te!
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Možd' ima drugačiju konfiguraciju lica...![]()
To je napisano zbog @cominog "dobermanskog ustanka"Poslao: whiteboy
A zašto tvoj dečko nije tvoj vitez ovog foruma, ha?? Papak ili što?Imam te!
![]()
![]()
.
@whitwboy-Znaš da sam impresionirana!Obožavam A.Christie,a Poirot je jednostavno zakon,najbolji si kandidat za njegovog hrvatskog nasljednika.Evo ovako,imao si pravo,doista nisam slučajno nabasala na ovaj forum;moja "bolja polovica" je već bio član,a ostalo je istina,htjela sam skužiti bar nešto o mobitelima da ne kolutam samo očima svaki put kada ih spomene.Imao si pravo u još nečemu,on ispočetka nije znao da sam @Mystique ja,bar prvih par tjedana.Nabacivala sam mu tragove po kojima bi to mogao otkriti,a nešto sam se i slučajno odala,tako da kada mi je već postalo jasno da oboje znamo tko je tko poslala sam mu PM i sve objasnila.Htjela sam poslije toga odustati od daljnjih dolazaka jer zapravo i nema puno "korisnih" stvari o kojima mogu pisati,ali učenja radi,a i društva ovdje ipak sam ostala(zaključili smo već da se je nemoguće odviknuti![]()
![]()
).Eto,sada imate više informacija.
Kad se eliminira nemoguće ostaje samo istina, koliko god nevjerovatna bila, dakle ovo će definitivno potrajati duže od "Santa Barbare"![]()
Znači nije ni jedan od onih koje sam naveo?
Niš.. ajmo mi isprovocirat tog dečka pa da se sam izlane!![]()
Svidjelo mi se kod tvog zaključivanja što si objasnio zašto si naveo svakog kandidata,inače bi mogli samo nabrajati sve članove dok slučajno ne pogodite,a to nije to.
@Whiteboy, yes, a šta ćemo mu reć? Da je ružan ili da nema pojma o mobitelima? Šta misliš da bi mistikuša trpila takvog nekog kratkofitiljnog kraj sebe??
ZNAM TKO JE!!
SMS freak! Zašto? Pogledajte zadnja 3 posta OVDJE!
Jesam li u pravu?![]()
Zadnji uredio whiteboy : 17-06-2003 u 10:58
@Whiteboy, bogami radiosilence je super dug za ovu situvaciju, mora da se šibaju priveovi tako da dimi iz žica??
Evo editirao sam post i stavio razlog mog zaključka u obliku LINKA...
Nije bilo PM-ova... samo malo istraživanja...
![]()
Doktore svaka ti čast, ima li na ovom forumu da je neko nešto reko a da ti nisi to ufolderio?
A njih dvoje, golubića, šute ko zaliveni.![]()
Ovo je nevjerovatno!!Tko bi pomislio da cete pokazati toliku sposobnost zaključivanja i istraživanja.Zbilja,SVAKA ČAST!!Samo....postoji jedna caka,...to NIJE on.Istina,znamo se,tj sreli smo se par puta(nema bas previse internet kioska u Rijeci) i zato sam to napisala.Sorry,ali trud je za svaku pohvalu.
Pa ovo je za kardialni arest.
Doc, kako ćemo prosijati samo one koji su iz Rijeke i okolo?
Da nije Mystique i Keti???![]()
Znaš da smo mi psiholozi svi ćaknuti pa ti ideje i nisu loše![]()
.Evo ovako ljudi,trudili ste se,pogađali,ja vam neću više ništa reći,a on vam se možda javi.Ok?Zbilja mi se sada čini da je @miško imao pravo,neće biti isto ako se otkrije.This thread is closed from now(znam da ju ne mogu zatvoriti,al svejedno).
![]()
pa ja vec znam, ali nije fora ako kazem, odnosno nesmijem otkriti!Poslao: whiteboy
Pa da vidimo onda tebe!![]()
Mislih da je ovo zakračunato...Poslao: Mystique
This thread is closed from now(znam da ju ne mogu zatvoriti,al svejedno).![]()
![]()
p.s. ovo je sve off topic
da vratimo ontopic eto ideja -> posao detekiva koji će tijekom ljeta istražiti tko je mističin dragi...
tko je ono pitao za posao???![]()
Znam sad i ja ali ne smijem reći!Poslao: coma_zgb
pa ja vec znam, ali nije fora ako kazem, odnosno nesmijem otkriti!![]()
![]()
Bookmarks