Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 97

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Ma to je stara fora, to s kočnicama! U pakne za neke modele auta stavljaju i neku malu žicu ili tako nešto, na sam kraj kočionog obloga. Tako da kad je pakna pri kraju, taj dio dođe van pa dira po disku, i to pali lampicu na kontrolnoj ploči.
    A pošto se u tom primjeru radi o pili staroj preko 15 godina (nije moja), brijem da od toga nije veliki korak ugraditi neki sklop koji signalizira kompu da ne da ubrzavat više od 50, 100 ili koliko već.
    Istina, ali vidis neki novi auti niti to nemaju...Recimo Clio 2 1.2 RT niti to nema

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE t630
    Operater
    ViP
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa kaj je clio auto :-)..salim se naravno, jos jedan primjer ..frend je kupio audi a6 karavan 95godina..to je ona prijelazna linija koja lici na audi 100..njemu svijetli crvena lampica..ne znam sto je tocno napisano/nacrtano..a lampica svijetli jer mora promijeniti diskove....mislim da nije cak bitno ni godiste automobila vec klasa..clio mozda nema te senzore ali vjerujem da vec megane ima..a bome i laguna
    pozdrav
    "...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove