= Citat = Izvorno postao RAUL
Imam blagi osjecaj da te mehanicar malo preveslao.Ako je bilo toliko smeca u rezervoaru vozila, prije bi ti se zastopali injekotri nego pumpa, kao drugo pumpa ti moze crknuti ako cesto vozis pod rezervom, tj.kada vozis dugo i cesto pod rezervom nema sta hladiti pumpu od goriva jer nju hladi benzin
Nije stvar u hlađenju kod rezerve, već u smeću kojeg ionako ima u benzinu i koje se taloži na dno tanka (svakim tankanjem taj talog se lagano ali sigurno povećava). Pa kad se vozimo na rezervi onda se taj talog lakše digne i može zaštopati pumpu. Zato ja pazim da tankam čim mi se upali lampica za rezervu.

= Citat = Izvorno postao hypnotized.zg
P.S. malo OT ..frend je prije 2 godine ugradio plin, i covjek naprosto uziva, par puta sam vozio njegov auto, uopce ne kuzi da je plin, osim kaj je unutra neka lampica koja pokazuje dal je u pogonu plin ili benzin....veli da ga ne muce ove niske temperature :-)
Za pokretanje auta koji ide na plin i dalje je potreban benzin/nafta. Nakon pokretanja se prebacuje na plin, koliko sam upoznat. Tako da opet može bit problema ako benzin ima vode koja se smrzla u cijevima/pumpi.