Ma eto, prepričao sam whiteboy-u taj događaj, on misli da ga vrijedi i ovdje prepričati, dakle bilo je tomu tako:
Vrijeme radnje je prošlo ljeto.
Sreo sam roditelje, koji su moji poznanici, tog djetešca u birtiji (gdje drugdje) i jedan pogled u te krupne oči bio je dovoljan da se latim svoje dike i ponosa tada, N 7650.
Bio je lijep i sunčan dan s puno svjetla, što je jako bitno.
Čuđenju nije bilo kraja, čekaj kako to-mobač s "foto aparatom", eh Bože što sve neće izmisliti.
Opalio sam desetak fotki i operacija "Tehnika Narodu" je mogla započeti.
Naime u sklopu birtije je i knjižara, s klapom unutra sam jako dobar, a ekipa ima i dva kompa unutra.
Obzirom da je to tada bilo Free Of Charge, pošaljem si MMS-om na mail slike, u knjižari skoknem na mail i skinem slike na floppy, s floppy-jem odem stotinjak metara dalje, u Foto Reklam koji je tada jedini imao u našem selu konzolu za razvijanje digitalnih fotografija na raspolaganju svekolikom puku.
Razvijem krasne slike, dimenzija 9 x 13, u roku od četiri minute.
Kada sam se vratio sa slikama, roditeljima se još ni kavica nije bila ohladila.
Radosne li majke-ponosna li oca, sreći nije bilo kraja, slike djeteta ponosnih roditelja su kružile lokalom uz priču-to je Ivica sad uslikao sa svojim mobitelom!!
Fešta je trajala do dugo u noć, svi su bili pijani osim djeteta sa slike, koje je u čudu promatralo tim svojim velikim očima kakav je to cirkus oko nje.
Ja još i dan danas pijem u toj birtiji na račun tih ljudi!

).
Odgovori uz citat
ne bi slika ni stala u forum
dosta lose

Bookmarks