imas PM![]()
Jel ima netko Carnet account koji radi, a da ga ne treba/ne koristi, pa da mi ga može ustupiti na korištenje, bio bih jako zahvalan. Naravno, prestajem ga koristit čim to zatraži osoba koja mi ga je ustupila, ili ako prije toga dobijem ADSL...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
imas PM![]()
iPhone 5s 16 GB
Ako jos netko zatreba neka se javi... Imam ja jedan koji se rijetko korisiti (jako rijetko).
Forumaš godine :)
Evo za sada je rješeno!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Imam i ja jedan, ko treba nek javi...
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
Evo i ja bi trebao jedan pa bi bio jako zahvalan ako mi tko moze posudit!Izvorno postao whiteboy
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Nisam neki stručnjak al znači sad bi ja mogao koristit susjedov Carnet account koji on ne koristi, normalno po cijeni carneta. to je dobro jer ovaj t-netov guta lovu ko blesav. oce bit kasnije kakvih posljedica dal se to smije??
pa neće bit posljedica, ti se spajaš na svoj telefonski broj, jedino je problem taj da dok si ti spojen s njegovim accauntom na net, ako se on u isto vrijeme želi spojiti na isti, neće moći, jer će mu stalno javljati da je linija zauzeta ili da provjeri svoj usernami i password. e sad ak si ti dosta na netu, pogotovo u vrijeme kad bi se i on htio spajat, a baš mu ne bu išlo mogao bi se pitati wtf, a još bolje da skuži da mu je netko posudio accaunt, što i nije baš dobro. al ti ćeš račun dobivat na svoju adresu, sa carnetovom potrošnjom.
a zasto sluzi taj carnet...
Lineage 2 user
nudi jeftiniji pristup internetu za studente.
Resistance is futile. You will be assimilated!
i ne samo za studente...vec i profesore i sl.
a dali to ima u bosni ??
i kako mislis najjeftiniji koliko je to najjeftiniji ??? u €
Lineage 2 user
ne znam jel imate u bosni takvu "studentsku" sluzbu
cijene su od 7-19 - 0,51 Eura/sat, a od 19-7 - 0,24 Eura/sat
iPhone 5s 16 GB
Nema nikakve frke. Moj susjed ne koristi često net pa mu ja posudim svoj carnetov account. Samo me nazove prije da pita jesam li ja na netu i to je to. I za one koji ne znaju carnet mogu koristiti studenti, profesori i učenici srednjih škola. Pristupnicu tražiš od škole, popuniš, dš da ti ju potvrde i pošalješ na carnetovu adresu.
It is not just tuning!!
It's a lifestyle!!!!
Ako ima netko da mi pošalje account za carnet jer moj ne radi.................
Unaprijed hvala!!!
Jel može meni netko posuditi account za Carnet bio bih vam jako zahvalan.
Ako ima koja koja dobra dusa da mu ne treba account od Carneta te da mi ga je voljan ustupiti bio bih jako zahvalan.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ja samo da pitam..meni su ga trebali ukinuti u 8mjesecu a josh ga imam,kako to?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ima li mozda koja dobra dusa da ne koristi carnetov account a da radi da mi ga je voljan ustupiti?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
molio bi nekoga ako ima carnet account za posuditi na jedno 15-ak dana jer je meni istekao a bnetu treba jedno 15 dana da me prebace direktno na njih, bio bi jako zahvalan. moze na pm.
Tražim carnetov account da si mogu uzeti iskonduo paket, pa bih molio nekog tko ga ne koristi, da mi ustupi isti na PM.
Evo i ja bi trebala jedan carnet pa bi bila jako zahvalna ako mi tko moze posuditi.
Hvala jos jednom unaprijed.
Bookmarks