mama je do jucer koristila samsung e700 i onda joj je nekako pao da se gornji dio razdvojio od donjeg, naravno flat kabel se potrgao.
trebam novi flat sto jefinije, i koji alat mi sve treba?
mama je do jucer koristila samsung e700 i onda joj je nekako pao da se gornji dio razdvojio od donjeg, naravno flat kabel se potrgao.
trebam novi flat sto jefinije, i koji alat mi sve treba?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Nemoj me držat za riječ ali mislim da su flat kabli došli na zao glas upravo zbog samsunga e700/710/715 na kojima je flat spojen s displayom pa je popravak skup.
Na modelima E630, D500, D600 i sl. flat je na obja kraja spojen konektorom i uradi sam popravak je cca 100 kuna i traje dvadesetak minuta.
Takodjer je čest slučaj da s vremenom plastične kopče konektora popuste pa je nekad dovoljno samo nanovo uštekat flat.
Od alata za samsung trebaš mali križni odvijač i plastičnu karticu (osobna, visa ili sl. - njome razdvojiš plastične kopče koje drže dva dijela moba, plastika tih kartica je mekanija od kučišta moba i ne ostaju ružni tragovi kao kad pokušate ugurati odvijač u kučište)
nadam se da sam pomogao, ako bude problema s otvaranjem moba slobodno me kontaktiraj
La donna e MOBILE
Bookmarks