Jeste li znali da novi SE Z530i u "biosu" ima uz ostale servisne testove i brojanje otvaranja poklopca!!Model otprije 3 mjeseca to nema. Baš me zanima kolko puta se može otvori-zatvori dok ne rikne?
Jeste li znali da novi SE Z530i u "biosu" ima uz ostale servisne testove i brojanje otvaranja poklopca!!Model otprije 3 mjeseca to nema. Baš me zanima kolko puta se može otvori-zatvori dok ne rikne?
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
znao sam to vidio sam na frendovom z550iIzvorno postao tj1
to je meni kao odbrojavanje života, užas bolje da to nemam...
Seriously?
živi bed . ono "ostala su vam jš dva otvaranja poklopca, nakon što istekne vrijeme od xxx javite se u electromagic![]()
"
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
nekužim zašto to tako rade... e tužit ću ih sve...Izvorno postao tj1
Seriously?
ma daj to oni daju jeftino mobitele a kabeli skuplji od njih. ja neznam nikoga tko je imao samsunga a da mu kabel nije otisao. a za SE prvi put cujem. svakome se desi. gledam jucer jednu u busu ima oni sagem na slide i cijelo vrijeme gori-doli i gledam je i smijem se !! platit ces i ti![]()
Motorola je što se tilče flat kabela No1! Nisam cuo nikome da je otisao, a 98% motoroli je na prijeklop
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
ali ostalo je za plakat ....Izvorno postao sstrizic
Seriously?
Sharp je no.1Izvorno postao sstrizic
a v3?nekako mi se čini da i na motoroli rikavaju...osobito na v3Izvorno postao sstrizic
pa to je bit služenja love...kabel otiđe i namjerno ne proizvode mobove s kabelima sa "utikačima" neg je sve u komadu, tak da ti ne gine cijela nova "polovica" mobitela.....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma da mogu proizvoditi mobitele u jednom komadu ili one za jednokratnu upotrebu. vise se nista ne isplatiIzvorno postao V3rt!g(o)
flat na crno mozes promijenit vec za 150kn, samo moras nac nekoga da ti to napravi, inace jako cesta pojava da ode flat na e700 i na e800
Bookmarks