popravak je preskup
Zanima me je li osjetljivost flat kabela velika? Koji je najčešći uzrok kvara? Jel skup popravak?
Seriously?
popravak je preskup
Najčešći uzrok kvara kod preklopnih ili slide mobitela je da se flat kabel "izliže" pa se kontakti prekinu, visina cijene popravka mislim da ovisi o mobitelu tj od kojeg je proizvođača. Frend platio popravak flat kabela na samsungu e700 800kn.
Koliko ja znam flat kablovi su dosta osjetljivi, te se lagano mogu pokvariti
Znači ne valja se previše igrati otvaranjem i zatvaranjem mobitelaTreba ga štedjeti
a to mrzim nadam se da je u mom mobitelu debel kabel
![]()
Seriously?
Pa mogo je kupit e 700 za 800KN ja sam to popravljo za 300KN a za e710 500KNIzvorno postao Skyward
@mexx25 on je to radio u Europatradeu zbog garancije. A kaj mu ja mogu
Cijene flat kablova se kreću od 300-500kn na crno,a u servisima je mnogo skuplje. Meni je lik na E700 za 300kn promjenio,a za E300 250kn.
Imao sam E700 preko tri godine i nisam imao nikakvih problema sa flat kabelom a dosta sam ga koristio. Josh bi ga koristio da mi nije ekran otisao.
Danas sam dobio info za cijenu flat kabela. Decko iz rijeke daje ga za 198kn sa ugradnjom.
Evo jos jedna informacija za one koje muci flat kabel!
Danas sam isao po moj omiljeni SGH-E630 kojem je riknuo flat kabel + maticna ploca. Popravak je moguc ali kupnja maticne ploce je prevelik izdatak. Ukupno bi me izaslo oko 1000 kn - ne isplati se!!! :-(
Uglavnom imam za sve one koje trebaju profesionalca u popravcima svih vrsta mobaca....
edit: sve ostale informacije tražiti na PM.
MODERATOR
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 07-02-2006 u 22:18
Šta to odlazi i na SE.Ja sam mislio da je samo samsung problematican.
Jeste li znali da novi SE Z530i u "biosu" ima uz ostale servisne testove i brojanje otvaranja poklopca!!Model otprije 3 mjeseca to nema. Baš me zanima kolko puta se može otvori-zatvori dok ne rikne?
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
pa mogu ti reć da ja nikog neznam kome je otišao flat na se-uIzvorno postao konan1
izgleda da je moj mob bio tipfeler po tom pitanju...
Seriously?
znao sam to vidio sam na frendovom z550iIzvorno postao tj1
to je meni kao odbrojavanje života, užas bolje da to nemam...
Seriously?
živi bed . ono "ostala su vam jš dva otvaranja poklopca, nakon što istekne vrijeme od xxx javite se u electromagic![]()
"
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
nekužim zašto to tako rade... e tužit ću ih sve...Izvorno postao tj1
Seriously?
ma daj to oni daju jeftino mobitele a kabeli skuplji od njih. ja neznam nikoga tko je imao samsunga a da mu kabel nije otisao. a za SE prvi put cujem. svakome se desi. gledam jucer jednu u busu ima oni sagem na slide i cijelo vrijeme gori-doli i gledam je i smijem se !! platit ces i ti![]()
Motorola je što se tilče flat kabela No1! Nisam cuo nikome da je otisao, a 98% motoroli je na prijeklop
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
pa to je bit služenja love...kabel otiđe i namjerno ne proizvode mobove s kabelima sa "utikačima" neg je sve u komadu, tak da ti ne gine cijela nova "polovica" mobitela.....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma da mogu proizvoditi mobitele u jednom komadu ili one za jednokratnu upotrebu. vise se nista ne isplatiIzvorno postao V3rt!g(o)
flat na crno mozes promijenit vec za 150kn, samo moras nac nekoga da ti to napravi, inace jako cesta pojava da ode flat na e700 i na e800
ali ostalo je za plakat ....Izvorno postao sstrizic
Seriously?
Sharp je no.1Izvorno postao sstrizic
a v3?nekako mi se čini da i na motoroli rikavaju...osobito na v3Izvorno postao sstrizic
Izvorno postao kowalski
zavisi kako ga postavis![]()
meaning?kako postaviš kabl ili mobitel?![]()
ako mobitel postaviš pod određenim kutem i nagaziš ga jako...![]()
Bookmarks