Ja na Krku i nema Tele2 signala.Izvorno postao Compov
Jedan dio otoka ima signal sa BS iz okolice Rijeke a sam grad Krk ništa.
Ja na Krku i nema Tele2 signala.Izvorno postao Compov
Jedan dio otoka ima signal sa BS iz okolice Rijeke a sam grad Krk ništa.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
prestrašno... vjerujem da će rješit to prije aktiviranja gprs-aIzvorno postao Denis
moguće je da će aktivacijom gprs-a aktivirati i masu novih baznih stanica...
Seriously?
Ali ipak činjenica je da su u zadnja 2 mjeseca aktivirali više BSova nego od početka do tada, brojna nova područja su pokrivena. Otoci i manja mjesta sigurno im nisu prioritet, no ipak sada se može aktivirati GPRS jer je stanje zadovoljavajuće.
Ovo sa otocima baš im i nije nešto jer otok Krk ima preko 17000 stalno naseljenijh stanovnika, a sam grad Krk negdje oko 3500. U lijetnom periodu se taj broj znatno uvećava. Mislim da to ipak nebi trebalo biti zanemarivo.Izvorno postao mateob
Tko laže, taj i krade,
Moj kvart ima triput više, a nije pokriven baš bajno (ja doma nemam signal), dakle, trebaš biti zanemaren po svim kriterijimaIzvorno postao Denis
![]()
Nije pitanje koliko je stanovnika, nego koliko je korisnika TELE2, a tu sam siguran nije više od 50.Izvorno postao Denis
Neznam koliko ima korisnika ali neće ni biti ih više ako je usluga polovična.Izvorno postao mateob
To je isto kao da dođeš u elitni kafić nepočešljan i naručiš kavu. Konobar ti donese kavu i prolije ti je po stolu jer nisi počešljan.
Možeš li reći da nisi dobio kavu?![]()
Tko laže, taj i krade,
Usluga nije polovična, jer sve uredno radi preko VIP-a.
A kad počne s radom GPRS, vjerovatno će biti dostupan i onim korisnicima koji se spajaju preko VIP-ovih baznih stanica.
Bookmarks