zato forumi i sluze.da svako izrazi svoje misljenje.
zato forumi i sluze.da svako izrazi svoje misljenje.
Samo što se u ovoj temi ne bi trebalo na tri stranice izražavati svoje mišljenje na ovakvu temu, već javljati novosti u vezi usluga koje nudi ili će ponuditi Tele2... Ovako svatko može tupiti svoje i na kraju ćemo imati deset stranica prepucavanja i ničega konkretnog... Mislim, sam vi dajte ako baš morate, ali...![]()
pa tema je poznata...''tele2 ce u rano proljece aktivirati sve usluge''...
mislim da nebi trebali braniti tele 2 sa pustim ''opravdanim razlozima'', nego vidjeti zasto su lagali sve nas..te osuditi tu bahatost....
Pisi im prosvjedno pismo, nema svrhe sto se tu frustriras po forumu, kladim se da bi taj isti GPRS koristio jednom godinje. Prvo si se tu derao sto ne rade SMS-ovi iz Slovenije, pa onda nisi znao koliko ti grad ima stanovnika, a zatim sad si se uhvatio drugih stvari.
a zasato nerade sms-ovi iz montecarla reciimo...japana...sto kaze na to??Izvorno postao JBT
pa naravno da nisam znao koliko mi selo ima stanovnika kad nisam ubroio razne zaseoke ...kao bili brig...
da mi je znati kad cemo se vratiti na temu???
Mislim da si ih bas bio ubrojio no to nije bitno. SMS-ovi iz tjedna u tjedan rade sa sve vise zemalja, probaj malo posjecivat www.tele2.hr i vidjet ces da sve vise zemalja kod roaminga ima onu zvjezdicu sto znaci da je potpisan valjan ugovor s operaterom i da rade sve usluge.
Kakav zaselak, Bili brig je najveci kvart u Zadru, nemoj tako![]()
Zadnji uredio JBT : 14-06-2006 u 10:23
Bookmarks