Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 442

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jay
    ovako...

Tele2 signal u Splitu u normalnim okolnostima... nema signala...

Tele2 signal u Splitu kad se potpomažete s rodom u jednoj ruci... jedna crtica... koja se brzo gubi, tako da ste džabe lovili rodu...

Činjenice, ovaj siemens s45 je u potpunosti ispravan (koristim ga inače s vipom), moja druga dva mobitela napisana u profilu pokazuju istu situaciju.

Da nebi bilo zabune, stanujem na kvartu (području) koji je najfrekventniji poslije samog centra, pokraj glavne prometice, 7 banaka i dvije osiguravajuće kuće su tu sa svojim poslovnicama, robna kuća i hrpa dućana i drugih poslovnih prostora, neshvatljivo velik broj kafića, tri fakulteta, dvije zgrade srednjih škola i osnovna, T-Com centar (nekada i vip centar), 5 dućana s mobitelima... nije da se hvalim s kvartom samo želim naglasiti da je riječ o "obvezno pokriti signalom" lokaciji
    evo ti kod mene na gripama signal u normalnim okolnostima:

ka sta vidis, signal je pun! daj mi reci kad si ti to testira? prije koliko, pretpostavljam da zivis na st-3, moran priznat da mi i je i tamo signal na tele2 pun, mozda ti zgrada/stan/kuca spada u onih 1% (ajmo u biti stavit 5%) di nema tele2 signala, al zato ok radi u roamingu s vipom.

pozdrav

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mean Machine
    evo ti kod mene na gripama signal u normalnim okolnostima:

http://img105.imageshack.us/my.php?i...esignal0en.jpg

ka sta vidis, signal je pun! daj mi reci kad si ti to testira? prije koliko, pretpostavljam da zivis na st-3, moran priznat da mi i je i tamo signal na tele2 pun, mozda ti zgrada/stan/kuca spada u onih 1% (ajmo u biti stavit 5%) di nema tele2 signala, al zato ok radi u roamingu s vipom.

pozdrav
    kad sam testira se vidi na slikama (zar ne ), dakle danas ujutro i da na st3 sam, možda u znanstvene svrhe obiđem kvart s teletom u nadi da čopim signal, ono što je izvjesnije je da si ti u biti na roamingu jer ovisno o mobitelu on može čitati operatera s kartice ili s kodom kojeg šalje mreža... jesi siguran da ti mob nije postavljen na automatsko traženje mreže ili na vip?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony Ericssoni ispisuju samo HR VIP kad je nac. roaming dok recimo Samsung ispisuje i TELE2 i VIP. Rijetko koji mob u nac. roamingu ima napisano samo TELE2, mora biti barem neka oznaka.
    Zadnji uredio JBT : 12-06-2006 u 14:53

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jay
    kad sam testira se vidi na slikama (zar ne ), dakle danas ujutro i da na st3 sam, možda u znanstvene svrhe obiđem kvart s teletom u nadi da čopim signal, ono što je izvjesnije je da si ti u biti na roamingu jer ovisno o mobitelu on može čitati operatera s kartice ili s kodom kojeg šalje mreža... jesi siguran da ti mob nije postavljen na automatsko traženje mreže ili na vip?
    stavljeno mi je na automatsko trazenje, al i da stavim rucno ima bi iste rezultate, kad je spojen na vipove odasiljace pise vip bez tele2, kad je tele2 pise tele2, koristim tele2 od prvog dana, i u poecima je signal bija ovakakv kakvim ga ti opisujes, trenutno je u mene signal fenomenalan u vecini dijelova grada i sve radi ko sat

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tocno tako, ja sam imao 2 modela Sony Ericssona i obadva slucaja kad je u roamingu ispisuje samo HR VIP.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tele2: usluge
    By frish in forum Tele 2
    Odgovora: 48
    Posljednji post: 28-10-2005, 14:17

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove