glupost, u splitu se mob u 99% slucajeva kai na tele 2 i signal je uvijek pun.Izvorno postao jay
pozdrav
glupost, u splitu se mob u 99% slucajeva kai na tele 2 i signal je uvijek pun.Izvorno postao jay
pozdrav
ovako...Izvorno postao Mean Machine
Tele2 signal u Splitu u normalnim okolnostima... nema signala...
Tele2 signal u Splitu kad se potpomažete s rodom u jednoj ruci... jedna crtica... koja se brzo gubi, tako da ste džabe lovili rodu...
Činjenice, ovaj siemens s45 je u potpunosti ispravan (koristim ga inače s vipom), moja druga dva mobitela napisana u profilu pokazuju istu situaciju.
Da nebi bilo zabune, stanujem na kvartu (području) koji je najfrekventniji poslije samog centra, pokraj glavne prometice, 7 banaka i dvije osiguravajuće kuće su tu sa svojim poslovnicama, robna kuća i hrpa dućana i drugih poslovnih prostora, neshvatljivo velik broj kafića, tri fakulteta, dvije zgrade srednjih škola i osnovna, T-Com centar (nekada i vip centar), 5 dućana s mobitelima... nije da se hvalim s kvartom samo želim naglasiti da je riječ o "obvezno pokriti signalom" lokaciji![]()
1. Revo je opet bez valjanih argumenata i ne znam iz kojeg to principa ne zeli mijenjati operatera. Ja bih istog trena zamijenio ono sto mi ne odgovara i ne bih se natezao po forumima s "agentima iz tele2".
2. VIP nije imao ugovor o nac. roamingu s tadasnjim Cronetom.
3. U Splitu i dalje radi roaming s VIP.om pa nije obvezno da svi kvartovi budu pokriveni full signalom, jos uvijek.
4. Niti Zagreb jos nije 100% pokriven iako je pocetnih 10 naraslo na 40 baznih stanica pa ne mozete reci bas da Tele2 ne radi nista.
5. Od jedne bazne stanice, u Splitu ih sad ima 7 i bit ce ih jos.
evo ti kod mene na gripama signal u normalnim okolnostima:Izvorno postao jay
ka sta vidis, signal je pun! daj mi reci kad si ti to testira? prije koliko, pretpostavljam da zivis na st-3, moran priznat da mi i je i tamo signal na tele2 pun, mozda ti zgrada/stan/kuca spada u onih 1% (ajmo u biti stavit 5%) di nema tele2 signala, al zato ok radi u roamingu s vipom.
pozdrav
kad sam testira se vidi na slikama (zar neIzvorno postao Mean Machine
), dakle danas ujutro i da na st3 sam, možda u znanstvene svrhe obiđem kvart s teletom u nadi da čopim signal, ono što je izvjesnije je da si ti u biti na roamingu jer ovisno o mobitelu on može čitati operatera s kartice ili s kodom kojeg šalje mreža... jesi siguran da ti mob nije postavljen na automatsko traženje mreže ili na vip?
Sony Ericssoni ispisuju samo HR VIP kad je nac. roaming dok recimo Samsung ispisuje i TELE2 i VIP. Rijetko koji mob u nac. roamingu ima napisano samo TELE2, mora biti barem neka oznaka.
Zadnji uredio JBT : 12-06-2006 u 14:53
stavljeno mi je na automatsko trazenje, al i da stavim rucno ima bi iste rezultate, kad je spojen na vipove odasiljace pise vip bez tele2, kad je tele2 pise tele2, koristim tele2 od prvog dana, i u poecima je signal bija ovakakv kakvim ga ti opisujes, trenutno je u mene signal fenomenalan u vecini dijelova grada i sve radi ko satIzvorno postao jay
![]()
Tocno tako, ja sam imao 2 modela Sony Ericssona i obadva slucaja kad je u roamingu ispisuje samo HR VIP.
Bookmarks