Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 442

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Virualna mreza ima svoje nedostatke, a to je nemogucnost pruzanja dodatnih usluga, a to se upravo sad dogadja Tele2 jer je u vecem dijelu HR trenutno virtualan. No, ja ne znam zasto se ne sklopi neki sporazum pa da se, barem uz ceste, antene stavljaju na vec postojece stupove, mogu mislit koja ce to dzungla biti kad jos i Tele2 pocne podizati svoje tornjeve. Mislim da se to na pocetku trebalo regulirati tako da svi koriste zajednicke stupove, upravo kao sto je tomislav i rekao, kako bi to izgledalo da svaka televizija gradi svoje odasiljace.
    ma sve je to odlicna ideja...
    ali ipak mi zivimo na balkanu a ne u europi.....
    a i nezaboravi da je to vjerovatno nekome u datom i i sadasnjem trenutku odgovara...recimo vip-u i t-comu....zamisli u kojoj su oni prednosti pred tele2....
    sve ima zasto..zar ne....

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, naravno da to odgovara VIP i T Comu, e da je barem 1999. sklopljen takav sporazum pa da i VIP i TM zajedno postave svoje antene na iste stupove pa sad bi se mogao priduzit i Tele2 i sve bi bilo povoljnije po okolis i financijski isplativije. Drugo su gradovi gdje se stanice stavljaju na zgrade, ali vec ima dosta slucajeva u ZG gdje su bazne stanice od 2 ili3 operatera na istoj zgradi. No, ostaje se nadati da ce Telac za 2-3 godine dostici barem pribliznu pokrivenost cestovnih pravaca kao i VIP i TM, evo kako je Tele2 pokrio Latviju u roku od 3-4 godine, nadajmo se i mi tomu

http://www.tele2.lv

(mapa je s desne strane, na naslovnici)

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tele2: usluge
    By frish in forum Tele 2
    Odgovora: 48
    Posljednji post: 28-10-2005, 14:17

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove