Po logici i ne mogu prije kraja godine, dok barem ne uspostave svoju mrezu u gradovima i vecim naseljenim mjestima.
Po logici i ne mogu prije kraja godine, dok barem ne uspostave svoju mrezu u gradovima i vecim naseljenim mjestima.
Glavno da te usluge dođu....
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Čitao sam u Večernjem listu intervju sa predsjednikom uprave Tele2, u kojem kaže da će najkasnije do kraja ove godine uvesti GPRS i MMS usluge.
Sad su sa proljeća prešli na kraj godine, a i tada tko zna.
Nisu trebali obećavati i govoriti nešto što nisu mogli ispuniti.
A da nisu obecali onda bi se ljudi isto bunili, nikad zadovoljni.
ko zna.... smiješno mi je kako smo pisali prije "ma uvest će do proljeća".... sad kad se veli da će do kraja godine, da se smijem unaprijed tome?Izvorno postao tomek
![]()
Seriously?
Zaboravite na sve prognoze, bit ce kad bude, oprema za GPRS i MMS je u funkciji, dakle, bit ce kad se poveca pokrivenost i to je to.
Iskupili bi se za čekanje kad bi ponudili besplatno korištenje GPRS-a u promotivnom razdoblju. Time bi doprinjeli popularizaciji usluge (ako cijena kasnije ne bi bila visoka), jer većina korisnika mobitela niti ne zna šta je GPRS ili ga mijenjaju sa GPS-om.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
ma da...super ideja...ali za vas u zagrebu...a sto sa besplatnim koristenjem gprs u mojoj selendri?????naravno u promotivnom razdoblju......Izvorno postao afroman
vec je uvijek sve uhodano za zg...a za mene i ostale koji nemaju tu bogom danu antenu kao u zg,sto sa nama???
kakva popularizacija kakvi bakraci. ko ne zna ko mu je kriv. najbolje da sad sami sebi seremo u usta sa time da nam T2 populariziranesto sto nam je bilo dostupno prije 4 godine. nek se bave sa ofarbavanjem CB filmova i neka i dalje imaju dobre cijene u telefoniji, a popularizaciju GPRSa i ostalih stvari nek cuvaju za kasnije kad ce imati svoje resurse (bojim se tek za par godina).Izvorno postao afroman
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks