Kolko ja znam nema, jedino kaj sam ja čuo je da bi trebalo biti ove godine.Izvorno postao flOorKilla
Kolko ja znam nema, jedino kaj sam ja čuo je da bi trebalo biti ove godine.Izvorno postao flOorKilla
kako mi je smiješno vidjeti ovu moju temu sada.... početkom proljeća? ahahahha sad je ljeto hahaahah
Seriously?
kaj je ljeto kad okolo u jakni moram hodati ?
Izvorno postao Router
nećemo cjepidlačit u ovoj temi ok?
![]()
Seriously?
ako tele2 uskoro ne uvede gprs ja mislim da cu morat uzet (uz tele2) i vip ili t-mobile.. ljeto dolazi... treba mi gprs
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
istina i ja ću htjeti poslat koji mms s mora nekome... ili otić na net malo...Izvorno postao flOorKilla
Seriously?
ma nije meni do mms-a eventualno da ga mogu primit... al za otic na net i msn... il sa laptopom preko moba na net
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Morat ćemo. Ljeto je za tri tjedna. A ovo sa uslugama u rano prioljeće je bilo lagano bacanje pijeska u oči, jer su i sami znali da neće nuditi te usluge dok god ne pokriju teritorij države sa vlastitim signalom. A kako su znali da ga do onda neće ni približno pokriti... mulj, mulj, debeli mulj...Izvorno postao Compov
To su poslovne strategije, da su rekli da ga neec uvesti prije Nove godine puno ljudi ne bi uzelo Tele2...i tako....uglavnom ja ga uopce ne ocekuje prijem pocetka 2007.
Kakve su to poslovne strategije? Nakon takvih lažnih obećanja sadašnji i budući korisnici neće vjerovati nikakvim najavama, a i mnoge ionako skeptične korisnike bi mogli odbiti... Veliš: Za sada nemamo informacija kada će usluge biti aktivirane...Izvorno postao JBT
puno tele2 mulja....čak i previše....nista od obecanog ne naprave...jos uvijek neradi dobivanje poruka iz drugih drzava(samo sa ponekomk) a obecavaju brda i doline...
sve to treba shvatiti kao lazi...i prihvatiti ili odbaciti tele2?!
Bookmarks