uvjeren sam da ce pocetkom 5. mjeseca krenuti sa gprs-om i mms-om,jer ipak dolazi ljeto i moraju biti spremni.
uvjeren sam da ce pocetkom 5. mjeseca krenuti sa gprs-om i mms-om,jer ipak dolazi ljeto i moraju biti spremni.
Gle, isto tako su svi bili uvjereni i kleli se da će isto to krenuti oko Nove godine, što su i sami najavljivali, pa se ništa od toga nije dogodilo... Ne vjerujem u ništa dok ne uspijem poslati prvu MMS poruku...
Ja sam ju poslao vec sam sebi![]()
kako si to uspio?Izvorno postao JBT
meni već duže vrijeme u zagrebu pokazuje da ima signal za GPRS, ali ne mogu ništa slati.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
evo malo ih išao gnjaviti pa pročitajte...
MMS i GPRS usluge bi trebale uskoro biti dostupne našim korisnicima, pa Vas molimo za još malo strpljena i razumijevanja.
Seriously?
Aha... to "uskoro" od njih ima vrlo relativno značenje... I ništa drugo ne vele. Hoće li biti usluge dostupne samo korisnicima koji se spajaju na Tele2 mrežu ili i ostalim koji su u nacionalnom roamingu...
Cuj, jedini razlog sto jos nisu uvedene je to sto ce biti dostupne samo onima na Tele2 mrezi. Sva oprema postoji i sustav radi, jedini problem je pokrivenost tj. cinjenica da jos nisu pokrivena sva gradska naselja.
sjeti se i problema vip-a u pocetku rada pa ce ti biti jasno.Izvorno postao frish-KI
Kaj sad spominješ VIP? Podržavam Tele2 i konkurenciju, ali se ne nadam uvođenjem navedenih usluga, jer smo već i prije obećanja dobijali pa su glatko obrisna i prebačena za neki drugi misteriozni termin...
spominjem zato sto je normalno da operater na pocetku ima problema.imao je vip,a ima i tele2.trude se koliko mogu i iako bi i ja volio da im se usluge brze pokrecu,treba ih shvatiti.
Vjerojatno bi im bilo lakše da ne škrtare sa novcima ...
Nije ovo za mene ...
Bolje da skrtare s novcima nego da nam dignu cijene. Osobno, ne treba mi tako hitno niti MMS niti GPRS.
Bookmarks