I meni , zato privremeno gotovo da i ne koristim tele . ne mogu stalno biti teleac
I meni , zato privremeno gotovo da i ne koristim tele . ne mogu stalno biti teleac
Ma kakav MMS? Neće to sigurno ponuditi dok ne pokriju dobar dio države. Kaj će ponuditi uslugu samo u gradovima gdje imaju svoj signal? Nema logike...
Pa bilo bi bezveze da nemogu ostalima davati usluge, oni koji mogu te usluge upotrebljivat samo na Tele2 mrezi.... Tu ce jos potrajat ali ne dugo.
Iz svih suskanja trebalo bi u 5 mjesecu pa cemo vidjet sta ce biti...bili zivi i vidjeli..
Opet nekakva šuškanja? Da mi je znati tko to šuška? Mislim, ako će pokrenuti GPRS i MMS, onda će te usluge biti nešto kao 3G u VIP-u. Dostupne samo dijelu korisnika...
uvjeren sam da ce pocetkom 5. mjeseca krenuti sa gprs-om i mms-om,jer ipak dolazi ljeto i moraju biti spremni.
Gle, isto tako su svi bili uvjereni i kleli se da će isto to krenuti oko Nove godine, što su i sami najavljivali, pa se ništa od toga nije dogodilo... Ne vjerujem u ništa dok ne uspijem poslati prvu MMS poruku...
Ja sam ju poslao vec sam sebi![]()
sjeti se i problema vip-a u pocetku rada pa ce ti biti jasno.Izvorno postao frish-KI
Bookmarks