Prem mojim neprovjerenim () informacijam MMS još neće krenuti. Trenutno im je okupacija prebacivanje billinga u Zagreb...
Prem mojim neprovjerenim () informacijam MMS još neće krenuti. Trenutno im je okupacija prebacivanje billinga u Zagreb...
Nije ovo za mene ...
Mislio sam da su billing vec prebaciliSpori su, ali stvarno ih mogu pohvalit da sam na dosta mjesta u ZG primijetio poboljsanje signala, iako daleko je to jos od idealnog, ali krece se.
Nisu još do kraja ... poboljšanje signala ?? Meni u Dubravi je sve gori ...Izvorno postao JBT
Nije ovo za mene ...
I meni , zato privremeno gotovo da i ne koristim tele . ne mogu stalno biti teleac
Ma kakav MMS? Neće to sigurno ponuditi dok ne pokriju dobar dio države. Kaj će ponuditi uslugu samo u gradovima gdje imaju svoj signal? Nema logike...
Pa bilo bi bezveze da nemogu ostalima davati usluge, oni koji mogu te usluge upotrebljivat samo na Tele2 mrezi.... Tu ce jos potrajat ali ne dugo.
Iz svih suskanja trebalo bi u 5 mjesecu pa cemo vidjet sta ce biti...bili zivi i vidjeli..
Opet nekakva šuškanja? Da mi je znati tko to šuška? Mislim, ako će pokrenuti GPRS i MMS, onda će te usluge biti nešto kao 3G u VIP-u. Dostupne samo dijelu korisnika...
Bookmarks