Mislim da je ovo zatišje pred buru![]()
Mislim da je ovo zatišje pred buru![]()
Velika kampanja ce navodno krenut kad se uvedu MMS i GPRS jer bi trebali biti nesto jeftiniji od konkurencije. Bit ce i novih modela telefona, a ovih dana se ubrzano radi na poboljsavanju signala pogotovo u Zagrebu. Kad ce krenut, nemam pojma...
Slazem se! I to im uopce nije los potez. Ako odjednom aktiviraju sve usluge i daju par dobrih mobitela, moglo bi se nac dosta novih korisnika.Izvorno postao Drug Mile
ma neznam vise nista ne ocekujem i sto manje ocekujem to me vise iznenade...sve sto si rekao bilo bi super ak se ostvari..Izvorno postao user_name
Da, naravno, ali to se nekako ocekuje tim vise od njih, jel im je to u interesu. Ako ne naprave neki boom, nece im bas bit bajno. Oni jesu skupili dosta korisnika u prvih mj. dana, ali tu je to stalo. Moraju napravit nesto da ponovo sokiraju.Izvorno postao jdabic1
BTW, mali ispravak: rekla, ne rekao.
ok uvazit cu ispravak..nisam znao a iz imena se neda bas i naslutit..stagniraju opasno sa zadnjim potezima..nadajmo se da ce uvest konacno sve usluge i recimo ja bih bio jako sretan kad bi i mail mogao preko njih furat nest slicno kao na vipu..Izvorno postao user_name
(Nije da je bitno, ali ajde, nek´ se zna!)Izvorno postao jdabic1
Da, stagniraju, nadam se da nece dugo; ne radi mene, nego ljudi koji nisu presli radi toga na tele2, ili onih koji gube zivce i zele bacit karticu (mislim na ljude iz svog imenika). Meni nista ne fali, osim vise Tele2 brojeva u imeniku i nadam se da ce se popravit da mi to i ostvare! Ma gotovo sam sigurna da ce nas sve (ugodno) iznenadit 1. 5.!
Prem mojim neprovjerenim () informacijam MMS još neće krenuti. Trenutno im je okupacija prebacivanje billinga u Zagreb...
Nije ovo za mene ...
Bookmarks