Apsolutno, niti Iskon niti H1 niti Optima pa niti svemocni HT nisu imali sve usluge u prvoj godini rada pa i novi ADSL provider Amis takodjer ima pocetnickih problema.

Ono sto zelim reci je da znam da u Tele2 stvarno rade na pokrivanju jer to je ono sto mogu uociti na svom mobitelu ili pak vidjeti golim okom po zgradama. Koliko rade na sredjivanju problema s roamingom, nemam pojma jer to ne mogu vidjeti. Ono sto mogu takodjer potvrditi je da GPRS i MMS RADE, ali se ceka pokrivanje vecih gradova da bi se usluga pustila u promet. Ja sam uspio surfati putem 3G signala kojeg Tele2 ima u Zagrebu.

Ako nekog zanima neko podrucje, i ako to istrazuje, i ima argumente ne znam zasto ga se odmah optuzuje da je neciji placenik. Kamo srece da mi je bilo tko platio za postanje na forumu.

I Revo, nikakve pamflete ja ne citam, ja neke stvari sam zakljucujem i zapazam, meni pamfleti ne trebaju jer od njih nema koristi.

I na kraju, jel mreza radi? Radi! Jel poruke rade? Rade! Jel ima vecih problema? Nema! Ja ne vidim oko cega tu praviti problem, jest, usluge kasne i to svi znamo, ali oni ce ih uvesti kad oni hoce, a ne kad mi hocemo.