Nadajmo se ove godineIzvorno postao Compov
![]()
A to su Gprs,mms... bla bla znate većPošto sam pretplatnik nazvao sam ih da pitam stanje računa, lik me nakon toga pitao trebate li još što? pitao sam kad će se jednostavnije moći provjeriti stanje računa pretplatnika, i kad će više aktivirati usluge gprs,mms bla bla, veli da se radi na ovome za pregled stanja računa a za usluge je rekao da se očekuju u rano proljeće
![]()
Seriously?
Nadajmo se ove godineIzvorno postao Compov
![]()
Da mislio je na ovu godinuIzvorno postao RAUL
![]()
Seriously?
Pa čuj, imamo još 2 mjeseca zime, dodaj još mjesec dana proljeća
i stižemo u rano proljeće. Znači kroz 3 mjeseca sve radi.![]()
I mislio sam da ce im potez biti uvodjenje svega odjedno, jednako kako su napravili i s SMS parkingom u 21-om gradu.
pa ne mogu imati sve usluge kao vip i t-mobile u samo nekoliko mjeseci!
gprs je vec uvelike aktivan samo sto nije komercialno zaživio.mobitel ga očitava na veliko,samo što je u testnoj fazi.Izvorno postao zmija
Sad će GPRS, samo što nije. I ići će samo preko Tele2 a ne preko VIP-a. MMS će se moći slati samo kad si pod Tele2 signalom, a primat će se moć i u roamingu. Barem je tako planirano. To mi reče prijatelj koji radi za Ericsson NT, a ovaj radi za Tele2.
E to je lagano sranje... da prostite na izrazu... Meni su pak rekli da to neće imati veze sa roamingom, već da će usluge biti moguće i u nacionalnom roamingu...
Ma vidi. Ovaj lola mi je tako rekao, ali to ne treba shvatit zdravo za gotovo, jer ni on ne zna 100%. Sve je još moguće.Izvorno postao frish-KI
ma dok oni to uvedu,ni direktor tele2 ne znam tocno sto ce raditi... i kako
100% je točno da će uvest sve u rano proljećeIzvorno postao khideg
Seriously?
ne koristim gprs i mms bas pretjerano,ali svejedno bi bilo super kad bi u trecem mjesecu uveli ove usluge.
to bi bilo izvrsno...Izvorno postao frish-KI
iako, ako je u pitanju ona suprotna varijanta (da gprs nece biti moguc u nac roamingu) mozemo ocekivat da oni ne zele pustiti u promet gprs (iako je vec aktivan na skoro svim baznim stanicama, ne znam na ovim najnovijima koji su postavili ovih dana) jer ce do proljeca pokriti jos gradova vlastitim signalom, pa time obuhvatiti da gprs signal mogu koristiti velika vecina korisnika.
Je. To velika većina korisnika je i točno kad je četvrtina Hrvatske u Zagrebu...
mislio sam da kad pokriju kakvim signalom gradove u kojima imaju prodajna mjesta, ne na korisnika u jednom npr Velikom Svinjičku/Čomborju/Kuterevu/Lepenici/Brštanovu, kojih vjerojatno ni nemaju, a i ako ih imaju, signal ce doci prije ili kasnije.Izvorno postao frish-KI
uostalom, tijekom 2004. godine, dakle nakon punih 5 godina (u slucaju vip-a), ni vip ni cronet nisu imali signala u nekim naseljenim mjestima (ili si mogao dobiti jedva jednu crticu ako se popenjes na krov... )
Vip i t-mobile imaju povećan signal iznad dopuštenog, dakle krše zakon što se tiče jačine signala (znam iz pouzdanih resursa)Izvorno postao pppprrrr
Seriously?
zar to ne radi i tele2Izvorno postao Compov
![]()
cak me cudi to za t-mobile s obzirom na broj baznih stanica
U rano prolječe znači može se očekivat krajem travnja ili početkom svibnja,a što je sa umts-om i videopozivima,kada to misle uvesti jer nude sony ericsson K 600 i za 1300 kn na pretplatu koji podržava umts i videopoziv
UMTS se isto testira, vjerojatno brzo.
hmmm.....zasto mislim da ce biti isto kao i sa ''tarifom 0 kuna''...
NEOZBILJNI SU...
A kaj je sa tarifom 0 kuna?Izvorno postao revo
Juce sam bio na prodajnom mjestu u OS, nesta sam htjeo mjenjati pretplatu (na tarifi 0 sam), htjeo sam 48mukte, a lik sta tamo radi mi je rekao da ce ukiniti tarifu 0, 28.2. i da je bolje da sacekam pa da vidim kakva ce onda biti ponuda!! Zanima me kako ce je ukiniti ako su rekli da cu stalno imati tarifu 0 (naravno ako hocu) i sta ce ponuditi umjesto nje.
Pa vjerojatno te htio upozorit da ne mijenjaš sad jer se poslije više nećeš moći vratit. A nadam se da su shvatili da su se zeznuli s ovom mukte tarifom te da će onda ponuditi nešt što mogu ponudit, neke favorite brojeve ili tak nekaj.Izvorno postao radule
Taj mukte broj mi treba jedno 2 mjeseca pa sam mislio da se malo prebacim, a kasnije vratim, ali nista od toga tako da sam odustao i sad cekam sta ce to biti 28.2. I rekao je da ce ta mukte tarifa trajati do 4. mjeseca (skuzili su da su se zajebali)
Bookmarks