Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 18 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 201 do 225 od 442
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo poslao im mail (volim ih zaje...)
    Postavio im pitanje kada će mms i gprs s obzirom da se ljeto bliži...

Ovaj odgovor dobih

Poštovani gospodine *****,

nažalost, još uvijek ne raspolažemo s detaljnim informacijama o tome kada će biti aktivirane dodatne usluge, iako se radi na tome da budu u što kraćem vremenskom roku. Molimo za još malo strpljenja i razumijevanja.
    Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite Tele2 Službi za korisnike.
    Pod brojem 095 1000 444 Vam stojimo na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

Vaš Tele2
    Seriously?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, TELE2 radi komercijalno već više od 7 mjeseci, i nije mi jasna njihova strategija za ubuduće. U jednom intervjuu s onim glavnim direktorom stajalo je kako ne mogu pustiti GPRS dok ne pokriju signalom sve značajne točke u državi. Iako su dobili opomenu Vijeća za telekomunikacije, izgleda, nitko nikom ništa...
    A, ovo pismo Compova me podsjeća na VIP, kad sam im poslao hrpu mejlova s upitom-Kad ćete dozvoliti VIPme korisnicima da koriste GPRS? Isto je stajalo-Želimo udovoljiti zahtjevima naših korisnika...bla,bla... Šipak. Uveli ga tek nakon godinu dana od mog prvog mejla.
    Tako da mi je ovo s Teletom kao deja vu.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mobyy
    Evo, TELE2 radi komercijalno već više od 7 mjeseci, i nije mi jasna njihova strategija za ubuduće. U jednom intervjuu s onim glavnim direktorom stajalo je kako ne mogu pustiti GPRS dok ne pokriju signalom sve značajne točke u državi. Iako su dobili opomenu Vijeća za telekomunikacije, izgleda, nitko nikom ništa...
    A, ovo pismo Compova me podsjeća na VIP, kad sam im poslao hrpu mejlova s upitom-Kad ćete dozvoliti VIPme korisnicima da koriste GPRS? Isto je stajalo-Želimo udovoljiti zahtjevima naših korisnika...bla,bla... Šipak. Uveli ga tek nakon godinu dana od mog prvog mejla.
    Tako da mi je ovo s Teletom kao deja vu.
    Vip i T-mobile su mogli polagano uvodit usluge, nigdje im se nije žurilo. Oni su praktički već imali pokrivenu cijelu hr i onda je samo trebalo ponudit gprs. Tele2 je došao u vrijeme kad je konkurencija jaka i jednostavno ne mogu u jednoj godini pokrit cijelu hr i ponudit gprs. Ali ipak, to im nije isprika za to što daju lažna obećanja. Da je meni gprs od presudne važnosti sigurno ne bi prešao na tele2.
    Zadnji uredio ojpi : 05-06-2006 u 23:58

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa rekao je onaj gospodin (šef) da ne namjeravaju uvesti nove usluge (GPRS, MMS) ove godine.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po logici i ne mogu prije kraja godine, dok barem ne uspostave svoju mrezu u gradovima i vecim naseljenim mjestima.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    P1i...
    Operater
    T-mobile...
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Glavno da te usluge dođu....
    Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia 3220
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čitao sam u Večernjem listu intervju sa predsjednikom uprave Tele2, u kojem kaže da će najkasnije do kraja ove godine uvesti GPRS i MMS usluge.
    Sad su sa proljeća prešli na kraj godine, a i tada tko zna.
    Nisu trebali obećavati i govoriti nešto što nisu mogli ispuniti.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A da nisu obecali onda bi se ljudi isto bunili, nikad zadovoljni.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomek
    Čitao sam u Večernjem listu intervju sa predsjednikom uprave Tele2, u kojem kaže da će najkasnije do kraja ove godine uvesti GPRS i MMS usluge.
    Sad su sa proljeća prešli na kraj godine, a i tada tko zna.
    Nisu trebali obećavati i govoriti nešto što nisu mogli ispuniti.
    ko zna.... smiješno mi je kako smo pisali prije "ma uvest će do proljeća".... sad kad se veli da će do kraja godine, da se smijem unaprijed tome?
    Seriously?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaboravite na sve prognoze, bit ce kad bude, oprema za GPRS i MMS je u funkciji, dakle, bit ce kad se poveca pokrivenost i to je to.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    N97 mini
    Operater
    Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    18.117
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.117, Nivo: 32
    Bodovi: 18.117, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iskupili bi se za čekanje kad bi ponudili besplatno korištenje GPRS-a u promotivnom razdoblju. Time bi doprinjeli popularizaciji usluge (ako cijena kasnije ne bi bila visoka), jer većina korisnika mobitela niti ne zna šta je GPRS ili ga mijenjaju sa GPS-om .
    Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao afroman
    Iskupili bi se za čekanje kad bi ponudili besplatno korištenje GPRS-a u promotivnom razdoblju. Time bi doprinjeli popularizaciji usluge (ako cijena kasnije ne bi bila visoka), jer većina korisnika mobitela niti ne zna šta je GPRS ili ga mijenjaju sa GPS-om .
    ma da...super ideja...ali za vas u zagrebu...a sto sa besplatnim koristenjem gprs u mojoj selendri?????naravno u promotivnom razdoblju......
    vec je uvijek sve uhodano za zg...a za mene i ostale koji nemaju tu bogom danu antenu kao u zg,sto sa nama???

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo
    ma da...super ideja...ali za vas u zagrebu...a sto sa besplatnim koristenjem gprs u mojoj selendri?????naravno u promotivnom razdoblju......
    vec je uvijek sve uhodano za zg...a za mene i ostale koji nemaju tu bogom danu antenu kao u zg,sto sa nama???
    E, prijatelju, to je Pitanje svih pitanja, da malo citiram Profesora Pervana, ali mislim da ni on ne bi dao odgovor.
    Pomalo me žalosti ta činjenica,jer je postala pravilo, ali što ćeš. Tko jači, taj tlači!

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mobyy
    E, prijatelju, to je Pitanje svih pitanja, da malo citiram Profesora Pervana, ali mislim da ni on ne bi dao odgovor.
    Pomalo me žalosti ta činjenica,jer je postala pravilo, ali što ćeš. Tko jači, taj tlači!
    slazem se...tko je jaci taj tlaci...
    pa recimo to ovako...ako neki mogu imati gprs u prelaznom periodu u ''boljim'' sredinama...a ja ne u mojoj selendri...sto mi preostaju...samo reci bye bye tele2....

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Upravo zbog toga GPRS nisu omogucili, jer da hoce, oni bi ga sutra u Zagrebu mogli uvesti. Jedini razlog je taj sto ne zele izazvati ljubomoru drugih korisnika iz drugih sredina pa da ne bi neke korisnike bacili u drugi plan.

GPRS je ovdje u funkciji bio jos prije Bozica, ali tada nitko nije znao parametre. Cim su parametri procurili, Tele2 je iskljucio GPRS signal u Zagrebu i ostavio ga samo na jednoj baznoj stanici radi tetsiranja. Radi se o baznoj stanici u Vukovarskoj, kod Mercatora. Tamo se ponekad moguce spojiti an GPRS, jer tamo je i sjediste Tele2 i to im sluzi za test.

Vodeci ljudi Tele2 Hrvatska su vise puta isticali kako cekaju da se pokriju barem svi veci gradovi i onda ce krenuti s GPRS.-om jer bi, po njima, bilo nepravedno nuditi jednima, a drugima ne.

VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao afroman
    kakva popularizacija kakvi bakraci. ko ne zna ko mu je kriv. najbolje da sad sami sebi seremo u usta sa time da nam T2 populariziranesto sto nam je bilo dostupno prije 4 godine. nek se bave sa ofarbavanjem CB filmova i neka i dalje imaju dobre cijene u telefoniji, a popularizaciju GPRSa i ostalih stvari nek cuvaju za kasnije kad ce imati svoje resurse (bojim se tek za par godina).
    dobar grah daleko se čuje

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da se zajeb dogodio na početku kad je Agencija za telekomunikacije tražila od trećeg operatora da izgradi svoju mrežu... po meni to je bilo, u najmanju ruku, vrlo glupo. Pored 2000 baznih stanica Croneta i Vipneta još cca 1000 od Tele2 (ako ne i više jer je frekvencija 1800 "manje prodorna ")... Što fali virtualnom operatoru? Agencija je trebala propisati uvjete (ne sad već davno prije) pod kojima postojeći operatori (koji su se uzgred budi rečeno namlatili love) moraju budućim pružati usluge nacionalnog roaminga, a ne da svatko gradi svoju mrežu. Po toj logici i 4., te eventualno 5. operator će također graditi vlastitu mrežu ?! Malo vjerojatno ... Mislim da je trebalo postupiti na sličan način ko što je u slučaju tvrtke Odašiljači i veze, u protivnom bi svaka televizija gradila svoje odašiljače ...
    Nije ovo za mene ...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Virualna mreza ima svoje nedostatke, a to je nemogucnost pruzanja dodatnih usluga, a to se upravo sad dogadja Tele2 jer je u vecem dijelu HR trenutno virtualan. No, ja ne znam zasto se ne sklopi neki sporazum pa da se, barem uz ceste, antene stavljaju na vec postojece stupove, mogu mislit koja ce to dzungla biti kad jos i Tele2 pocne podizati svoje tornjeve. Mislim da se to na pocetku trebalo regulirati tako da svi koriste zajednicke stupove, upravo kao sto je tomislav i rekao, kako bi to izgledalo da svaka televizija gradi svoje odasiljace.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Virualna mreza ima svoje nedostatke, a to je nemogucnost pruzanja dodatnih usluga, a to se upravo sad dogadja Tele2 jer je u vecem dijelu HR trenutno virtualan. No, ja ne znam zasto se ne sklopi neki sporazum pa da se, barem uz ceste, antene stavljaju na vec postojece stupove, mogu mislit koja ce to dzungla biti kad jos i Tele2 pocne podizati svoje tornjeve. Mislim da se to na pocetku trebalo regulirati tako da svi koriste zajednicke stupove, upravo kao sto je tomislav i rekao, kako bi to izgledalo da svaka televizija gradi svoje odasiljace.
    ma sve je to odlicna ideja...
    ali ipak mi zivimo na balkanu a ne u europi.....
    a i nezaboravi da je to vjerovatno nekome u datom i i sadasnjem trenutku odgovara...recimo vip-u i t-comu....zamisli u kojoj su oni prednosti pred tele2....
    sve ima zasto..zar ne....

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, naravno da to odgovara VIP i T Comu, e da je barem 1999. sklopljen takav sporazum pa da i VIP i TM zajedno postave svoje antene na iste stupove pa sad bi se mogao priduzit i Tele2 i sve bi bilo povoljnije po okolis i financijski isplativije. Drugo su gradovi gdje se stanice stavljaju na zgrade, ali vec ima dosta slucajeva u ZG gdje su bazne stanice od 2 ili3 operatera na istoj zgradi. No, ostaje se nadati da ce Telac za 2-3 godine dostici barem pribliznu pokrivenost cestovnih pravaca kao i VIP i TM, evo kako je Tele2 pokrio Latviju u roku od 3-4 godine, nadajmo se i mi tomu

http://www.tele2.lv

(mapa je s desne strane, na naslovnici)

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Virualna mreza ima svoje nedostatke, a to je nemogucnost pruzanja dodatnih usluga
    Nije stvar u nemogućnosti već u cijeni tih dodatnih usluga. Tele2 želi u svemu biti jeftiniji od Vipneta i Cronata pa tako i u npr. MMS-u. Ali dok plati roaming ništa mu ne ostane ... Na žalost prije 7-8 pa i više godina nitko nije razmišljao da će osim tadašnjeg HPT-a doći još mobilnih operatora... a to je (neka druga) priča o nama i našim političarima i njihovim (ne)vizijama ..
    Nije ovo za mene ...

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iznad grada Krka je Vipova antena stajala skoro godinu dana prije nego što je Vip 1999. godine pokrenuo svoju mrežu. Mislim da se Tele2 ponaša vrlo neodgovorno po pitanju izgradnje vlastite mreže i da bi ih agencija trebala sankcionirati.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako jedan T-Com radi što god hoće, a agencija mu ne može ništa, onda je situacija sa Tele2 mila majka...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Puno Tele2 antena stoje trenutno po HR, a nisu u funkciji jer se ceka dozvola, Tele2 se ne ponasa nimalo neodgovorno.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tele2 se u postavljanju antena ponasa balkanski...ali shvatimo ih...
    u kakvoj si zemljji tako se i ponasaj...nema ovdje nista od papira i ostalih gluposti...samo novac donosi probitak...tko je jaci taj tlaci....
    posto u ovoj zemlji vlada bezakonje oni su se samo prilagodili situaciji...isto kao i svi drugi...
    i vjerovali ili ne...nista iim nitko nemoze...kao niti nijednom veliko igracu(sjetite se samo tvor,duhana rovinj i tdz-a)
    tako da podrzavam tele 2
    samo naprijed tele2...samo tako mozes uspijeti

+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 18 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Tele2: usluge
    By frish in forum Tele 2
    Odgovora: 48
    Posljednji post: 28-10-2005, 14:17

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme