Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 18 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 126 do 150 od 442
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo
    pokazite malo i realnosti ipak tu ima puno toga na tele 2 sto ne šteka...
    necije zivcane sinapse mozda

tko je rekao da sve savrseno radi na bilo kojoj mrezi, tako ni na tele2? ocito da nasim ljudima nikad nista ne valja, svi bi konkurenciju, a kad ona dodje, vrijeme je za inerciju/kukanje.

Istina, treba ukazati na pojedine probleme, ali mislim da tu nema mjesta pretjeranoj dramatizaciji kakva se (pogotovo!) u slucaju Tele2 dovodi u pitanje.

kakvi smo, zasluzujemo da imamo samo jednu mrezu bez mogucnosti izbora s maksimalnim cijenama. sie heil

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao exotica
    Dobro jutro, mislim oni koji ocekivaju sve odjednom da radi i da je sve u funkciji to bi bilo nesta neopisljivo ili kako kod bih regao.

Neznam niti jednu firamu koja je sve u roku 12 mjeseci sve ponudila.
    da mozda drugi operatori su trebali godine..istina...ali nije ovo 1998 ili ko zna koja proslost...
    tehnika i zivot su uznapredovali.......ritam zivota nemoze danas cekati niti ga se vracati u doba pocetka gsm-a......nemoze se tele 2 braniti samo sa tim nisu ni drugi mogli sve odjednom...
    koga briga za proslost ...tele 2 uz danasnju tehniku je morao to vec sve ukljuciti...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tehnika i zivot su uznapredovali....
    da, kao i Windowsi

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ipak netko mora reci istinu..
    Pa kakvu si nam ti to istinu otkrio? Kazes ne radi SMS iz inozemstva. Pa to svi znaju i ja kazem da je to sranje i glupost sto ne radi jer je normalno da u 21. stoljecu mozes poslati poruku prijatelju u Australiju, recimo. Na Tele2 to ne mozes, trenutno, a nitko ne kaze da se nece nikad moci.

Kazes da nema signala u svim gradovima...pa da nema ga, pa i to svi znaju, a i svi su znali kako Tele2 ima 3 godine za gradnju mreze i kako ce ti signal doci kad oni budu htjeli, a nece sigurno nitko reagirati na tvoje postanje. Postoji VIP-ov signal za sve one koji nemaju Tele2 signal.

Osobno sam, samo u Zagrebu nabrojao 30 Tele2 baznih stanica, na pocetku rada imali su ih samo 10. Pa ne mozes reci da se nista ne radi. U Splitu je bila 1, sad ih je 7. Itd....

Ono sto hocu tebi reci je da jednostavno preuvelicavas problem, ako po mojim postovima netko ima dojam da je sve idealno, po tvojima bi covjek rekao da ta mreza uopce ne radi.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da mozda drugi operatori su trebali godine..istina...ali nije ovo 1998 ili ko zna koja proslost...
    tehnika i zivot su uznapredovali.......ritam zivota nemoze danas cekati niti ga se vracati u doba pocetka gsm-a......nemoze se tele 2 braniti samo sa tim nisu ni drugi mogli sve odjednom...
    koga briga za proslost ...tele 2 uz danasnju tehniku je morao to vec sve ukljuciti...
    Uznapredovala tehnika, ali uznapredovali i ljudi koji sad postavljaju gotovo nemoguce uvjete za postavljanje baznih stanica na stambenu zgradu ili, u vecini slucajeva, ne daju da se ona postavi zbog navodnog stetnog zracenja. Sto ti vrijedi sva tehnika kad ju nemas gdje montirati. Tebi nigjde u ugovoru nije pisalo da ces ti do 4. mjeseca 2006. dobiti pravi tele2 signal.

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb Jaba daba duuuuu.....

= Citat = Izvorno postao pppprrrr
    da, kao i Windowsi

LOOOOL !!!!

REVO:
    Neznam ali ikad cuo testiranje sistema pa njezinu okolnost i rad i problemi koji dolaze itd.

Nadam se ako budes imao priliku nekoga upoznat koji radi na mrezi i da se kuzi u neke stvari da ti malo isprica koji problemi se svakodnevno rjesavaju.

Btw. ajde reci dali ´tvoj windows sljaka kako treba, kao sta je prrrr naveo....

Ako da onda skidam kapu i kupujem original+registracija

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pazi, kladim se da ce sad odgovoriti da mu rade savrseno

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Uznapredovala tehnika, ali uznapredovali i ljudi koji sad postavljaju gotovo nemoguce uvjete za postavljanje baznih stanica na stambenu zgradu ili, u vecini slucajeva, ne daju da se ona postavi zbog navodnog stetnog zracenja. Sto ti vrijedi sva tehnika kad ju nemas gdje montirati. Tebi nigjde u ugovoru nije pisalo da ces ti do 4. mjeseca 2006. dobiti pravi tele2 signal.
    cujes...ako si ozbiljna firma moras imati plan onoga u sto ulazis...
    prije nego sto dobijes ovakav posao moras znati sve problem na koje ces nailaziti..bilo to birokracija...zgrade..i sve ostalo...pa i to da moras imati novac za sve to...pa i za repetitore...
    nije problem zracenje nego novac ,neorganiziranost i šlampavost u realizaciji...
    evo nek mi netko odgovori kako u 6 mjeseci nisu uspjeli srediti sa bar jednom zemljom i svim njenim operatorima da se moze primati sms sa njihovih operatora????zar nije tele2 veliki operator koji bi to bez problema trebao rijesti bar sa evropskim zemljama...mozda da im ja faxiram brojeve telefona svih operatora...pa da se netko ih sjeti se nazvati....

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LOOOOL !!!!

REVO:

Neznam ali ikad cuo testiranje sistema pa njezinu okolnost i rad i problemi koji dolaze itd.

Nadam se ako budes imao priliku nekoga upoznat koji radi na mrezi i da se kuzi u neke stvari da ti malo isprica koji problemi se svakodnevno rjesavaju.

mozda sam ja na linuxu...
    a koga briga za windowse...drzimo se teme....

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cujes...ako si ozbiljna firma moras imati plan onoga u sto ulazis...
    prije nego sto dobijes ovakav posao moras znati sve problem na koje ces nailaziti..bilo to birokracija...zgrade..i sve ostalo...pa i to da moras imati novac za sve to...pa i za repetitore...
    nije problem zracenje nego novac ,neorganiziranost i šlampavost u realizaciji...
    btw... je li ti znas GDJE ti zivis?

i kao drugo, je si li ikad bilo gdje radio, da jesi, znao bi sto znaci kad nastavak realizacije projekta ovisi o jednoj glupoj sitnici koja nikako da se izvrsi zbog neke banalne stvari. zbroji to jedno 30 puta i eto ti problema.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a linux savrseno radi dakle? koliko si zivaca izgubio za kompajliranje nekog programa kad bi saznao da ti fali neki library, pa nakon toga jos jedan, pa jos jedan, pa jos jedan...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odakle ti mozes predvidjet kakve ces probleme imati sa stanarima zgrada, pa nemaju valjda staklenu kuglu? Osobno znam nekoliko slucajeva kada stanari ni pod koju cijenu nisu htjeli pristati da im se stave odasiljaci jer ce im to "ometati televizore i vesmasine".

Tele2 jos nema svoj roaming ured i jedino to im priznajem kao slampavost iako nisam upucen u to kakve probleme imaju na tom podrucju. No, SMS-anje ipak radi s nekim europskim operaterima, iako ih je malo.

I odakle tebi da Tele2 nema plan? Jedno je dugorocni plan, a drugo je baratanje podacima u marketinske svrhe, a to rade svi pa i VIP koji je reklamu za svoju 99 postotnu pokrivenost snimio na otocicu na kojem njihovog signala nema.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    btw... je li ti znas GDJE ti zivis?

i kao drugo, je si li ikad bilo gdje radio, da jesi, znao bi sto znaci kad nastavak realizacije projekta ovisi o jednoj glupoj sitnici koja nikako da se izvrsi zbog neke banalne stvari. zbroji to jedno 30 puta i eto ti problema.
    da ...znam gdje zivim....isto tako znam da novac sve rijesava...
    tele 2 je morao znati kao ozbiljna firma na kakve ce probleme nailaziti...valjda su napravili neku studiju o problemima na koje ce nailaziti te sto ih ocekuje....????
    ili su oni samo tako uletili...neozbiljni...šlampavi...pa nemogu rijesiti probleme...???

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma ti nikako da skuzis da apsolutno sve firme imaju problema i svi probijaju rokove, nigdje sve nije savrseno pa tako niti kod Tele2. Ne mozes sve kupiti novcem. Oni su ponudili osnovne GSM usluge i to radi porpilicno dobro, izuzmemo li ona dva pada mreze. Roaming je problem, i rijesit ce se sigurno jer i njima je to u interesu,

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odakle ti mozes predvidjet kakve ces probleme imati sa stanarima zgrada, pa nemaju valjda staklenu kuglu? Osobno znam nekoliko slucajeva kada stanari ni pod koju cijenu nisu htjeli pristati da im se stave odasiljaci jer ce im to "ometati televizore i vesmasine".

Tele2 jos nema svoj roaming ured i jedino to im priznajem kao slampavost iako nisam upucen u to kakve probleme imaju na tom podrucju. No, SMS-anje ipak radi s nekim europskim operaterima, iako ih je malo.

I odakle tebi da Tele2 nema plan? Jedno je dugorocni plan, a drugo je baratanje podacima u marketinske svrhe, a to rade svi pa i VIP koji je reklamu za svoju 99 postotnu pokrivenost snimio na otocicu na kojem njihovog signala nema.
    ako su po tebi tele2 ozbiljna firma onda su napravili prema studiji plan za postavljanje odasiljaca...a to znaci znali su sto ih ocekuje...znali su da ce morati ''platiti'' postavljanje odasiljaca...sve se to zna...
    ako plaits cifru ...nebrini dace ti bilo tko da pastavis odaslijas i na bolnicu ako hoces....

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tele 2 je morao znati kao ozbiljna firma na kakve ce probleme nailaziti...valjda su napravili neku studiju o problemima na koje ce nailaziti te sto ih ocekuje....????
    ili su oni samo tako uletili...neozbiljni...šlampavi...pa nemogu rijesiti probleme...???
    ja mislim da ih je Skegro dobro uputio

takodjer, s nekim stvarima nikad ne znas kad ces imati problema... bilo spletom okolnosti i vise sile, bilo utjecajem necijeg treceg, ciljanog faktora.

jednom kad se spustis na zemlju u realni svijet, shvatit ces...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa napravili su plan i odakle tebi da ne postavljaju odasiljace? Mozda kasne na nekim mjestima, ali ne mozes reci da se odasiljaci ne postavljaju.

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a koga briga za windowse...drzimo se teme....

LOOOL !!! Ostanimo na temi ....

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja mislim da ih je Skegro dobro uputio

takodjer, s nekim stvarima nikad ne znas kad ces imati problema... bilo spletom okolnosti i vise sile, bilo utjecajem necijeg treceg, ciljanog faktora.

jednom kad se spustis na zemlju u realni svijet, shvatit ces...
    nema sile niti faktora u hr koji novac nemoze rijesiti...
    pusti ti price o nekom x faktoru...
    uostalom koga brriga za njihov problem...
    nek odrijes kesu ..postave odasiljace...nek pocme raditi gprs...i nek srede poruke sa stranih operatera...
    šlampavost i škrtost i nije bas vrlina u ovakvim stvarima

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa znas i sam da su oprezni s ulaganjima, to si znao i prije nego su dosli I ako ti je GPRS i MMS toliko bitna stavka, ne znam sto uopce radis na Tele2.

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink Tele2 kaze uzmi sad ili nikad

Pa znas i sam da su oprezni s ulaganjima, to si znao i prije nego su dosli I ako ti je GPRS i MMS toliko bitna stavka, ne znam sto uopce radis na Tele2.

LOOOL, hebote onda nebi isao na Tele ili hehehe neznam, jedno znam Tele i Tele i dosta mi je T-mozile....

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a to sa opreznim(škrtavim) ulaganjima si u pravu...
    ali u biti gprs i mms mi nisu bitne stavke...sms i mob razgovori su mi dovoljni...
    živcira me najvise sto ŠKRTAVCI i NESPOSOBNJAKOVICI sa teletine nisu rijesli dobivanje poruka sa stranih operatora...
    a ovdje sam da ovaj razgovor o tele2 dobije žustrinu...da vidimo sve lose i dobre stvari...a ne samo lala-tralala pisanje o tele2...
    medalju koji puta treba okrenuti...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nek odrijes kesu ..postave odasiljace...nek pocme raditi gprs...i nek srede poruke sa stranih operatera...
    a ako je x faktor odrijesio kesu
    ne opravdavam tele2, ali postoje insinuacije da jedan dio problema lezi i u tome... ne u potpunosti, ali zrno po zrno...

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako je to tako kao sto govoris, vec bismo svie bez problema bili ako bismo sa novecm sve probleme rijesavali. Kao sta vidis oni koji ulazu novac kao >Tele2 njima je zadaca i izazov rjesavanja problema, sta je suprotno kod T-mozile probleme rijesavaju uz pomoc novca. To ti mogu iz iskustva rec jer sam dugo zivio u gradu di se T-mozila rodila i svoje manipulacije odavno razvila te prosirila uz pomoc novca.

Btw. svaka bazna stanica nije perfektna kao sta je praksa....dokazala neke stvari.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve sto Revo govori je sasvim ispravno u teoriji, ali u praksi neke stavri ne idu bas tako, kao ni u svim drugim segmentima. Da ovisim o SMS-ovima iz inozemstva, imao bih sigurno VIP ili T Mobile dodatno na prepaidu. Buduci da mi to i nije toliko bitno, imam samo Tele2.

Sto se toga tice, ako nazoves SZK, oni kazu da imaju tehnickih problema. Ono sto oni imaju tj. nemaju je sluzba za roaming.

+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 18 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Tele2: usluge
    By frish in forum Tele 2
    Odgovora: 48
    Posljednji post: 28-10-2005, 14:17

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke