Ma pokrit če oni sve čim to krene ! Tje njima ddatni izvor zarade![]()
![]()
![]()
ne...nije stvar u tome...nego zasto da ja budem u drugoj ligi korisnika...Izvorno postao ojpi
ako je tebi dobro da imas mms onda je i meni dobro da imam mms....
zasto da ja budem budala...
a sto kazes da ja imam u mom ''selu'' mms...a da ti i dalje pises na ovom forumu kako tele 2 nije pravedan i ronis suze kako ti nema mms...i kako si spreman cekati jos godinam...eto jer ti si strpljiv....
Ma pokrit če oni sve čim to krene ! Tje njima ddatni izvor zarade![]()
![]()
![]()
Ja se donekle slazem s tim da ne bi trebali pokrenut uslugu prije nego svima bude dostupna. Bolje da se za pocetak pobrinu da im prva usluga bude kako treba, tj. da pokriju sve signalom da vise nemaju problema s tim, pa nek onda idu na "vise nivoe"!
Ja se istom slažem s tim, ali onda će opet biti onih koji će gunđat "pa obećali su na proljeće...". Uvijek će biti nezadovoljnih.Izvorno postao user_name
Ma toga ce uvijek biti, jer su ljudi navikli na brze i bolje ali iza toga ima nedostataka ili slicnih stvari.
Bitno mi je da nisam vise vezan sa monopolistom i da nemoram vise gledat kako me kradu.Ovaj mjesec mi je zadnji kod T-Mansona tako sto mi je ostalo 300Kn+ i nikakve koristi od T-Muljatora jer ostaju isti.
Btw. da ne idem u OFF, vjerujem kako su rekli da ce GPRS usluge biti 4,5 ili 6 mjesec.
dao bog da bude 4. mjesec i bilo bi dobro kad bi maksimalna velicina mms poruke bila makar 200kb.
Zasto je vazno da to bude tih 2 mjeseca prije?!? Sta nije bolje da srede signal prvo, nego da lansiraju sad sve usluge od kojih ni jedna nije zapravo kako treba. Treba ima razumjevanja malo i dat im vremena, jer ako sad sve pokrenu, ko zna kad ce to uspjet dovest u normalu. Opet, s druge strane, ko zna, mozda im to donese vise para, pa ce brze moc sredit pokrivenost!
djabe ti sto ti mreza pusta, a obicno pusta preko 300 kB kad vecina telefona ima problema sa vecim MMS porukama.Izvorno postao zmija
dobar grah daleko se čuje
ali ipak ovi jaci modeli podrzavaju 300kb(d500/600/e720/e730,k750/w800,jace nokie).
evo danas je to "rano proljeće"....... (1.dan), no nema još nikakve službene najave........
Evo svijezih inofrmacija, i naravno da je prolongirano, za sada do kraja ljeta :-)
"Hrvatska agencija za telekomunikacije donijela je još prošle godine odluku o prenosivosti broja u kojoj je, osim tehničkih pojedinosti, zadan i rok za omogućavanje ove usluge. Taj rok je već davno istekao, a pričanja o toj usluzi su utihnula. Kontaktirali smo Hrvatsku agenciju za telekomunikacije, točnije njihovu glasnogovornicu Petru Škof Mikulek, koja nam je pojasnila da bismo ovu uslugu trebali vidjeti u praksi krajem ljeta ove godine.
Mogućnost zadržavanja svojeg broja uz promjenu davatelja usluga mobilne telefonije već je zaživjela u nekim europskim zemljama, što dokazuje da je ta usluga tehnički izvediva. Korisnici se ne moraju brinuti da neće znati pozivaju li broj izvan ili unutar svoje mreže (zbog cijene poziva) jer je njihov operater dužan uključiti obavijest u slučaju da je poziv usmjeren izvan njihove mobilne mreže."
Dal tko zna tocno kada ce biti ukljucen GPRS????
Vise sam nestrpljiv...
sto ti bi zasto?? mms toliko saljes..???jer ne vjerujem da ces neke druge pogodnosti imat od gprs za sada...Izvorno postao prpic
gledam naslov teme pa me zanima zbog čega je autor teme izostavio godinu, jer koliko se sječam prirode i društva rano proljeće bi trebalo biti tu negdje.
Ovisi, kasno proljece je od 15.5. pa nadalje![]()
Ajde ljudi strpljenja. Pustite ih da zavrse ovo kako eba. I ja imam potrebu za gprs uslugom i ne planiram preci na T2 dok to ne srede, ali vise bih htio kvalitetnu uslugu nego brzo pokretanje...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ti izgleda postaš preko nekog drugog foruma jer meni je naslov teme malo drugaciji.
Evo prenosim s newsa:
"do ljeta
Interna testiranja u ZG su bila oko NG, sada se radi interkonekcija baznih
stanica po HRV. Ja sam cak i poslao par MMS-ova i radilo je.
GPRS: ako znate kako im izgeldaju vec portali vani, go live!, takav ce biti
i nas domaci. On je tehnicki gotov, sada se radi sadrzaj za njega, a uskoro
ce ici i poziv zainteresiranima da ponude sadrzaj, pa ce i domace firme moci
dilati svoje igre i aplikacije kod t2"
@ JBT - zanimljivo
@ jdabic1 - Nije da cu slati mms-ove, nego da mogu otic na net preko moba, kada mi brat sjedi za kompom![]()
Zanimljivo, samo da se ostvari. Iskreno receno, mislim da ima jos dosta gradova, pogotovo manjih, koji nemaju Tele2 signal. Ima i onih gdje postoje vec mjesecima Tele2 bazne stanice, ali nisu jos ukljucene. Mislim da sve ovisi o toj pokrivenosti 70% populacije, ne znam do kad im je rok za to.
I još nešto, nije toliko bitno kolika je nominalna pokrivensot, koliko je bitno da je to kvalitetno pokriveno. Primjerice, Telekom Srbije je 2002. godine imao 90-postotnu pokrivenost, sa 120 baznih stanica. Samo da podsjetim da je HT u to vrijeme imao mešto manje od 1000 na doplo manjem prostoru s duplo manje stanovnika. Znači njihova 90-postotna pokrivenost je bila 10 puta slabija od naše 90-postotne. Hoću reći koliko je to relativno
Ne želim da se Telci furaju na pokrivenost, a da mi GPRS veza puca zbog roamanja na Vip kad signal oslabi.
ovako će vjerojatno izgledati meni njihovog go live-a
http://geisha.ee.everyday.com/static...andplesure.htm
ovdje pogledajte flash animaciju
http://geisha.tele2.ee/static/tele2ee/
Seriously?
evo u mom selu od 150 ooo stanovnika nema signala od teleta...samo vipov ...
sad bas me zanima kad ce biti bar signala...
nimalo nevjerujem da ce do kraja ljeta poceti sa mms-om...i ostalim stvarima...pa nisu rjesili niti poruke sa operatora iz drugih zemalja...
mozda naprave mms za zagreb...to je svakako proraditi za koji dan...kladim se...
Izvorno postao revo
![]()
Kako misliš da nisu riješili poruke s operatorima iz drugih zemalja????
Koji to grad ima 150 000 stanovnika a da nije Osijek ili Rijeka, u obadva grada, koliko ja znam, postoji Tele2 signal.
Bookmarks