Ja pokušao u Splitu, prije nije moglo, danas mi je prikazalo ikonu kao da se spaja na gprs (one strelice na Nokiji), ali opet je izbacilo poruku da se ne može spojiti, a poslje toga opet po staromu, ni ikone ni ništa.
ja doduše nisam probala spojiti.
probala sam se jednom spojiti i...duga pričica. uglavnom, sad ni neću pokušavat dok ne bude službeno.
a možda su nešto izmijenili u postavkama pa sad ne funkcionira?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Ja pokušao u Splitu, prije nije moglo, danas mi je prikazalo ikonu kao da se spaja na gprs (one strelice na Nokiji), ali opet je izbacilo poruku da se ne može spojiti, a poslje toga opet po staromu, ni ikone ni ništa.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
izgleda da su uključili GPRS na svim odašiljačima ali internet i mms još ne radi.
citam danas izjavu Matsa Tillya koji kaze da mms i gprs planiraju ponuditi najranije u prvoj polovici sljedece godine.
Eto, ipak će biti u proljeće.Izvorno postao zmija
![]()
Hmm ovdje još nema GPRSa, ako je netko uspio šta uloviti u Puli nek javi..Izvorno postao mateob
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo Mućke2 znaci ipak startaju u proliće...Izvorno postao zmija
![]()
Evo jos svjezijih informacija:
http://www.business.hr/show.php?id=14906
Zanimljivo je kako će, unatoč suprotnim očekivanjima, do kraja ove godine pokrenuti i UMTS, odnosno treću generaciju mobilne telefonije koja omogućuje iznimno velike brzine prijenosa podataka.
UMTS će pokrenuti, ali zasad samo u zagrebu, koliko sam ja čula.Izvorno postao 10aLEX
a što se GPRS-a tiče, Mats Tilly je izjavio da ce doći tek sredinom sljedeće godine, jer ga ne bi mogli koristiti korisnici koji nemaju tele2 signal, već vipov .![]()
.
300 000 korisnika... dobro, nije losetoliko o onima koji su rekli da ce propasti nakon 6 mjeseci
![]()
Zar nije rečeno da je dogovrom uprave zabranjeno govoriti broj korisnikaIzvorno postao pppprrrr
![]()
Zadnji uredio jay : 17-10-2006 u 21:11
kao i onaj da će do kraja godine aktivirati GPRS...Izvorno postao jay
![]()
.
Ne lupetajte, bila je pressica i to je tamo receno od starne uprave, sve gore navedeno.
nisam ja ovo izmislila, čitala sam intervju s Matsom Tillyjem u kojem lijepo kaže da nema ništa od gprs-a do sredine sljedeće godine!Izvorno postao JBT
(ovo za broj korisnika ne znam)
.
Ne znam sto Tilly mulja, ali novinari sigurno ne izmisljaju takve stvari nego prenesu ono receno na pressici.
da, poznato je da novinari NIKAD ne griješe...Izvorno postao JBT
![]()
ja sam na ovu informaciju naletila u njegovom razgovoru s novinarima moby-a. (znam da sad spominjem konkurentni časopis, ali što mogu kad se njega dočepam besplatno)
eh sad, pitanje je kome vjerovati...
.
bla bla....sve su to prazne riječi....jos nista nismo vidjeli u zbilji....to su sve gluposti kao i kao ce gprs doci u proljece ove godine....samo nam mažu oči oni u Mućke2...Izvorno postao JBT
Bookmarks