Da se ne ugasi ova tema, Još ništa od GPRS i MMSa itd? Mjeseci prolaze u godine, godine u desetljeća, a ništa!!!
ja korisnik od prvih dana na tarifi 85, a oni od prvog dana usluge najavljuju za "mjesec-dva". zadovoljan sam računom , ali signalom nikako.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Da se ne ugasi ova tema, Još ništa od GPRS i MMSa itd? Mjeseci prolaze u godine, godine u desetljeća, a ništa!!!
Zadnji rok je do kraja godine ako ne zele izgubiti koncesiju. U intervjuu Mobilu i sam je Mats Tilly najavio da ce rok ispostovati. Mogao bi to biti njihov poklon za prvu godisnjicu korisnicima, maybe.
Poklon???Izvorno postao JBT
Ma neee, uopće nisi subjektivan![]()
Mislim, daaaaaaaajpa nismo smi ovdje sa IQ<80
Mislim, ima nas i sa 90
i da nam ovakve izjave dođu kao "za jedan super krečko, poklanjamo vam još 10^18 kompleta za krečenje"
Ili još luđe, zvuči kao neka izjava uznapredovalog i nadobudnog prodavača na "Amway" sastancima![]()
Sori stari, NHF, ali malko si me oraspoložio![]()
hahhahah...super bajka...ima li jos koja...Izvorno postao JBT
Vidim da ste me predoslovno shvatili, ono poklon je trebalo ici u navodnike. I zivo me zanima koliko ce ovih sto tu vec godinu dan placu za GPRS-om, taj GPRS uistinu i koristiti kad dodje.
koristit ce se mms ako cijena bude povoljna i to je sve.
mene zanima zbog mms-a.
ne vjerujem da ću baš surfati netom putem mobitela, jer iako će možda imati cijene niže od konkurencije, opet to nije malo...
jedino ako promotivno ne ponude 1mj besplatnog GPRS-a kao što je to svojevremeno davala Simpa...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
A valjda mogu smisliti nešto jeftinije of web'n'walk ili Vipovog mobile interneta
Ako daju GB/50-80 kn već su na dobrom putu![]()
Ovakve cijene bile bi super ali samo neka daju u prepeidu.Izvorno postao Hamanu
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
U prepaidu nikad neće bit takve cijene, ni pri jednom operateru.Izvorno postao Denis
ne vidim kako je to poklon ako su prisiljeni na to.. ja kad platim parkirnu kaznu ne hvalim se da sam donirao ZagrebParkingIzvorno postao JBT
svaka cast tele2 na niskim cijenama kad su dosli na trziste, ali sveukupni dojam-loš!
ja sam se nadala da će povodom svog "rođendana" aktivirati i sve usluge, ali zasad je samo stavljena obavijest o proslavi, tzv. "Mukte party".
http://www.tele2.hr/rates/promotion/mukteparty/
.
mislim da bi bio red da se i uvede mms i gprs... iako mi nisu neki kljucni faktor
Dobar paket bi bio 50MB za 30kn, ali u prepaidu. Da imas nekakvu opciju nadoplate paketa putem postojeceg bona. A ako ponude paket kunu za 100kB i to bi bio napredak.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ma samo da ga ponude pa onda mozemo komentirati.![]()
dobro koje godine i koje to proljeće misli Mućke2 aktivrati sve usluge????????????
LOL...Mućke2
Pa rok im ističe krajem godine (za pokrivenost), ali to se može još otegnuti jako dugo![]()
Tele2 je i prije radio nakon isteka rokova, dobijali su opomene pa bi se lagano pokrenuli i nikom ništa. Tako će biti izgleda i ovaj put.
kako ti znaš utješit čovjeka...Izvorno postao ttperic
![]()
.
LoL. Trudim se :-)
Salim se, ali mogu oni ispuniti koncesijske uvjete, ali nitko ne kaze da moraju uvesti odmah i GPRS i MMS.
znaci naslov bi trebao glasiti...
''Mućke2 u rano proljeće 2025 će aktivirati sve usluge''...![]()
ja danas pogledam na mob i vidim uključenu oznaku za gprs signal.
budući da sam kraj zaprešića, očito su proradili i drugi odašiljači, a ne samo onaj u vukovarskoj.
i danas imam signal cijeli dan i u zagrebu i u zaprešiću.
jesu li to oni napokon aktivirali taj gprs ili se meni čini?![]()
.
mislim da ne radi gprs jos... sad sam tu u VZ-u vidio ikonicu gprs-a, al kad sam se pokusao spojiti (sa onim nekim prastarim postavkama s kojima je radilo u zg-u) napisao je "Unsuccessful" i skinuo ikonicu... tako da jos nis cini se...
Bookmarks