onda je to zasad izgleda moguće samo pretplatnicima. nije fer.Izvorno postao JBT
![]()
jesi li probao dal funkcionira i slanje MMS-a?
Na pretplati sam.
onda je to zasad izgleda moguće samo pretplatnicima. nije fer.Izvorno postao JBT
![]()
jesi li probao dal funkcionira i slanje MMS-a?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
JBT je rekao da je uspio poslati mms i da su mu ga naplatili 1kn.Izvorno postao nijala
Da, sam sebi sam slao, kasnio je skoro 24 sata i bio naplacen 1 kn...to je bilo jos zimusNo, spajanje na GPRS mi nisu naplatili.
trenutno u zagrebu (dugave) i malo imam gprs malo nemam (i svaki put se spojim pa surfam)... nazvao službu pitao ih šta vi testirate malo gprs? veli ženska da ako sve bude ok aktivirat će gprs USKORO
![]()
Seriously?
Šta to samo u Zg funkcionira? Ja sam u Opatiji, imam Tele2 signal, ali ništa od spajanja na net.![]()
to funkcionira samo u dijelu zagreba i to izgleda samo pretplatnicima...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
jeli se možda može šta skinit od tamo?
Njet...nema još download linkova. Valjda prvo moraju prevesti stranicu na hrvatski![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Blah, SZK mi je odgovorila da nemaju oni nikakav GPRS zasad. Ne spominju ni taj u Zg![]()
zato sam joj ja rekao izravno... vidim da imam gprs signal jel vi to testirate?
vidi da se ne može izvuć da sam pretpostavio, ona veli da testiramo uskoro će doć gprs...![]()
Seriously?
Ja na Krku i nema Tele2 signala.Izvorno postao Compov
Jedan dio otoka ima signal sa BS iz okolice Rijeke a sam grad Krk ništa.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
prestrašno... vjerujem da će rješit to prije aktiviranja gprs-aIzvorno postao Denis
moguće je da će aktivacijom gprs-a aktivirati i masu novih baznih stanica...
Seriously?
Ali ipak činjenica je da su u zadnja 2 mjeseca aktivirali više BSova nego od početka do tada, brojna nova područja su pokrivena. Otoci i manja mjesta sigurno im nisu prioritet, no ipak sada se može aktivirati GPRS jer je stanje zadovoljavajuće.
Ovo sa otocima baš im i nije nešto jer otok Krk ima preko 17000 stalno naseljenijh stanovnika, a sam grad Krk negdje oko 3500. U lijetnom periodu se taj broj znatno uvećava. Mislim da to ipak nebi trebalo biti zanemarivo.Izvorno postao mateob
Tko laže, taj i krade,
Moj kvart ima triput više, a nije pokriven baš bajno (ja doma nemam signal), dakle, trebaš biti zanemaren po svim kriterijimaIzvorno postao Denis
![]()
Nije pitanje koliko je stanovnika, nego koliko je korisnika TELE2, a tu sam siguran nije više od 50.Izvorno postao Denis
Neznam koliko ima korisnika ali neće ni biti ih više ako je usluga polovična.Izvorno postao mateob
To je isto kao da dođeš u elitni kafić nepočešljan i naručiš kavu. Konobar ti donese kavu i prolije ti je po stolu jer nisi počešljan.
Možeš li reći da nisi dobio kavu?![]()
Tko laže, taj i krade,
Usluga nije polovična, jer sve uredno radi preko VIP-a.
A kad počne s radom GPRS, vjerovatno će biti dostupan i onim korisnicima koji se spajaju preko VIP-ovih baznih stanica.
Već je n+1 puta rečeno da neće.Izvorno postao hrc777
Živi bili, pa vidjeli![]()
Hrc, za to treba potpisati ugovor, jer imaju za sada ugovorene samo pozive i sms. Ne vjerujem da se TELEtu to sad isplati kad je pokrivenost sve bolja. Usp. Jelnetko čitao članak iz Slob. Dalmacije od petka. izgleda da TELE2 i VIP postavljaju BSove u suranji i na istim mjestima!Izvorno postao hrc777
koje su postavke za mms?
koji je centar poruka?
jel mms.tele2.hr ?
Seriously?
Izvorno postao Compov
Code:Accsess point internet.tele.hr Data bearer GPRS MMS centar http://mmsc.tele2.hr
Zadnji uredio sms freak : 16-08-2006 u 00:52
Bookmarks