Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 12 od 18 PrvaPrva ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 276 do 300 od 442
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Pisi im prosvjedno pismo, nema svrhe sto se tu frustriras po forumu, kladim se da bi taj isti GPRS koristio jednom godinje. Prvo si se tu derao sto ne rade SMS-ovi iz Slovenije, pa onda nisi znao koliko ti grad ima stanovnika, a zatim sad si se uhvatio drugih stvari.
    a zasato nerade sms-ovi iz montecarla reciimo...japana...sto kaze na to??
    pa naravno da nisam znao koliko mi selo ima stanovnika kad nisam ubroio razne zaseoke ...kao bili brig...
    da mi je znati kad cemo se vratiti na temu???

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da si ih bas bio ubrojio no to nije bitno. SMS-ovi iz tjedna u tjedan rade sa sve vise zemalja, probaj malo posjecivat www.tele2.hr i vidjet ces da sve vise zemalja kod roaminga ima onu zvjezdicu sto znaci da je potpisan valjan ugovor s operaterom i da rade sve usluge.

Kakav zaselak, Bili brig je najveci kvart u Zadru, nemoj tako
    Zadnji uredio JBT : 14-06-2006 u 10:23

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Godina
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo
    nije istina da se isto dogadja na fixnoj i mobilnoj telefoniji...dok u fixnoj telefoniji su svi uvjetovani t-com mrezom i koju je nemoguce i preskupo ponovo napraviti po cijeloj hrvatskoj...dotad u mobilnoj telefoniji je sve drugacije jer je jeftino i brzo napraviti antenske odasiljace...
    Opet ja moram po Revu
    pratis forum ali si malo naucio, ili ti razmisljanje nije jaca strana
    da bi operater postavio svoju baznu postaju (repetitor, odasiljac..) treba za odgovarajucu lokaciju dobiti dozvolu, a jel bi ti potpisao da ti to montiraju u dvoristu? Tu imaju puno problema.
    JER su ljudi sve vise uplaseni da to jako zraci, sve mladji ljudi obolijevaju i mnogi bi to pripisali tim valovima u zraku. A ne razmisljajuci da u svakom pogledu zivimo nezdravije nego prije samo 10-15 godina.
    Kolko ljudi vikend provede pred televizorom, ili u birtiji.. a koliko rekreacijski na kosarici ili nogometu s drustvom. Pa cime se hranimo, kakvu vodu pijemo, i sokove.. mogao bi do sutra!
    Ja sam osvjesten i svjestan da treba zivjeti aktivno, malo se ispuhati ali ajd ti trci nekom lokalnom cestom usred dana pa ce ti se ljudi smijati: "Gle ga, kako mu se da".

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Govorit cu na slucaju grada Zagreba, nista brze od Tele2 svoje odasiljace nisu postavljala niti druga dva operatera jedino su tada to ljudi manje kuzili jer su nedostatak signala smatrali normalnim, a danas su se svi malo razmazili pa parave tragediju ukoliko nemaju signal u podzemnoj garazi. Polako, doci ce i Tele2 na svoje.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=DenY007]Opet ja moram po Revu
    pratis forum ali si malo naucio, ili ti razmisljanje nije jaca strana
    da bi operater postavio svoju baznu postaju (repetitor, odasiljac..) treba za odgovarajucu lokaciju dobiti dozvolu,
    o da..naravno da trebaju dozvole...samo malo slabo placaju nese korumpirane birokate...neka odriese kesu..znali su gdje dolaze...
    a jel bi ti potpisao da ti to montiraju u dvoristu? Tu imaju puno problema.
    JER su ljudi sve vise uplaseni da to jako zraci, sve mladji ljudi obolijevaju i mnogi bi to pripisali tim valovima u zraku. A ne razmisljajuci da u svakom pogledu zivimo nezdravije nego prije samo 10-15 godina.
    gluposti...imat oliko antena po zgradam i dvoristima...narano da mogu doci kod meen i montriati antenu...ali moraju imati novac a ne ''lijepe rijeci''...
    Kolko ljudi vikend provede pred televizorom, ili u birtiji.. a koliko rekreacijski na kosarici ili nogometu s drustvom. Pa cime se hranimo, kakvu vodu pijemo, i sokove.. mogao bi do sutra!
    gluposti...sad ces jos kao i jbt o nekim zavjerama......................

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Govorit cu na slucaju grada Zagreba, nista brze od Tele2 svoje odasiljace nisu postavljala niti druga dva operatera jedino su tada to ljudi manje kuzili jer su nedostatak signala smatrali normalnim, a danas su se svi malo razmazili pa parave tragediju ukoliko nemaju signal u podzemnoj garazi. Polako, doci ce i Tele2 na svoje.
    ali jbt...ti ocigledno neslusas...nije problem u odasiljacima cijelo vrijeme...nego u lazi o tome da ce tele2 aktivirati sve usluge u proljece...e to je problem...sad je to za kraj godine...
    stvar je u laganju....
    dali to znaci da namjerno su lagali o tome??ili???
    sad ces ti opet o razlozima zasto kasne......ima tih razloga koliko hoces...
    ali oni su znali gdje dolaze...ti ih razlozi ne opravdavaju da korisniku koji je presao kod njih lazu...
    valjda su trebali reci ''aktiviracemo usluge u roku godine dana''...
    cemu lazi...??
    kako misle dobiti nove korisnike ako lazu vec na pocetku...??
    dali je to bio gaf??kako ce se to odraziti na posao???

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali jbt...ti ocigledno neslusas...nije problem u odasiljacima cijelo vrijeme...nego u lazi o tome da ce tele2 aktivirati sve usluge u proljece...e to je problem...sad je to za kraj godine...
    stvar je u laganju....
    sad ces ti opet o razlozima zasto kasne......ima tih razloga koliko hoces...
    ali oni su znali gdje dolaze...ti ih razlozi ne opravdavaju da korisniku koji je presao kod njih lazu...
    valjda su trebali reci ''aktiviracemo usluge u roku godine dana''...
    cemu lazi...??
    kako misle dobiti nove korisnike ako lazu vec na pocetku...??
    dali je to bio gaf??kako ce se to odraziti na posao???
    Jedan problem je povezan s drugim. Ako imaju problema sa dobivanjem dozvola, ne mogu pokriti planirani dio populacije i zato ne mogu ponuditi gprs kao što su planirali (preko vipa se ne isplati). Sad ćeš ti reći, to im nije izgovor jer su obećali, ali ja ih shvaćam. Gprs meni osobno ništa ne znači, a onaj ko je prešao na tele2, a da mu treba gprs trebao je 2 put razmislit. Nikako mi nije jasno čemu tolika negativna razmišljanja o trećem operateru s tvoje strane. Na tržištu su ni 10 mjeseci, a svi bi htjeli sve usluge. Sad se vraćamo opet na ono obećali su... Možda ja djelujem malo zaštitnički prema njima, ali nakon toliko godina je ušla konkurencija i napokon ponudila realne cijene unutar i izvan mreže i ne mogu da sam nezadovoljan s njima.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi
    Jedan problem je povezan s drugim. Ako imaju problema sa dobivanjem dozvola, ne mogu pokriti planirani dio populacije i zato ne mogu ponuditi gprs kao što su planirali (preko vipa se ne isplati). Sad ćeš ti reći, to im nije izgovor jer su obećali, ali ja ih shvaćam. Gprs meni osobno ništa ne znači, a onaj ko je prešao na tele2, a da mu treba gprs trebao je 2 put razmislit. Nikako mi nije jasno čemu tolika negativna razmišljanja o trećem operateru s tvoje strane. Na tržištu su ni 10 mjeseci, a svi bi htjeli sve usluge. Sad se vraćamo opet na ono obećali su... Možda ja djelujem malo zaštitnički prema njima, ali nakon toliko godina je ušla konkurencija i napokon ponudila realne cijene unutar i izvan mreže i ne mogu da sam nezadovoljan s njima.
    nem tu negativnosti...samo realnost...
    shvacam probleme...sve je to noramalan stavar...
    ali tko pametan u tele 2 moze izvalti gaf da sve pocnje raditi u rano proljece???
    tko ej toliko pametan tamo da laze korisnike tele2???dali je to auto gol???dali se tko treba korisnicima???
    kako misle ''graditi'' tele2 povjerenje sa korisnicima??ako su to sve probrani manadzeri zasto nisu na pocetku znali da je takva situacija sa monopolom i mitom u hrvatskoj...ja sam to znao i prije nego sto su dosli...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Je li igdje informacija o aktiviranju usluga u rano proljece bila sluzbeno objavljena??????????????????

Naravno da nije, to su "rekla-kazala" stvari i iznudjeni odgovori od SZK, zapravo nacin da se agent u SZK rijesi nekog korisnika koji zapitkuje. Jel ikad na siteu Tele2 ili u press objavi objavljen sluzbeno datum pocetka pruzanja usluga????

Nije, prema tome, Tele2 nikog nije lagao niti se ima razloga ikome ispricavati. Mats Tilly, predsjednik uprave Tele2, rekao je kako te usluge ocekuje do kraja godine bez davanja sluzbenog datuma i opet ga se ne moze javno prozivat jer nigdje on nije poslao priopcenje u kojem navodi datum.

Službeno priopćenje je stav tvrtke, ono što nije službeno priopćenje nije stav tvrke i to je to. Službenog prioćenja o MMS-u i GPRS-u nije bilo i glupo je govorit da je Tele2 ikoga lagao.

Sve službene objave za javnost nalaze se na njihovom siteu i ako tamo pronađes objavu o MMS-u reci cu da si u pravu i da je Tele2 brutalno prevario korisnike.

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nem tu negativnosti...samo realnost...
    shvacam probleme...sve je to noramalan stavar...
    ali tko pametan u tele 2 moze izvalti gaf da sve pocnje raditi u rano proljece???
    tko ej toliko pametan tamo da laze korisnike tele2???dali je to auto gol???dali se tko treba korisnicima???
    kako misle ''graditi'' tele2 povjerenje sa korisnicima??ako su to sve probrani manadzeri zasto nisu na pocetku znali da je takva situacija sa monopolom i mitom u hrvatskoj...ja sam to znao i prije nego sto su dosli...
    Revo koristiš li ti Tele2?
    Ako koristiš bolje ti je da pređeš na nekog drugog operatera jer vidim da te nedostatak dodatnih usluga jako pogađa, ako ne koristiš kojeg se vraga živciraš oko nečega što te se ne tiče.
    Što se tiče same izjave o aktiviranju svih usluga ako je bila sročena tipa "Tele2 planira u proljeće aktivirati sve usluge" onda ta izjava ne znači ništa jer to su bili planovi i stoga se nemože reći da su lagali jer planovi su jedno a realizacija je drugo.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, ali njega brine to što ga je Tele2 smuljao... za razliku od VIP-a ili T-Mobilea... Tvrtke od riječi...

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, ali njega brine to što ga je Tele2 smuljao... za razliku od VIP-a ili T-Mobilea... Tvrtke od riječi...
    O tome dali su nas sve smuljali ili ne vrlo je upitno. Sve zavisi kako je originalna izjava bila sročena jer ako je bila spominjana u kontekstu planova onda nas baš i nisu smuljali jer uvjek mogu reči da se planovi mogu izjaloviti. Ja, a vjerujem imnogi drugi korisnici tu smo izjavu prvi puta našli ovdje što znači da je informacija iz druge ruke ili rekla-kazala.
    Ako je ovo Revu prva muljaža u životu onda je jako dobro prošao u životu.

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A ja sam u svojem postu se izrazio na sarkastičan način...

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI
    A ja sam u svojem postu se izrazio na sarkastičan način...
    Kužim ja taj sarkazam zato i stoji ona moja posljednja rečenica u gornjem postu.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa naravno, to je bio neki plan, ali neslužben, nigdje nije bila sluzbena infromacija o tomu niti tvrtke svoje planove vole iznositi u javnost.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia 3220
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U Vjesniku su pisali kako se Tele2 žali na sporu administraciju jer za neke bazne stanice čekaju dozvole i po 6 mjeseci. A to i odgađa uvođenje MMS i GPRS usluga, jer svima u Hrvatskoj žele u isto vrijeme te usluge ponuditi.
    Nije da branim Tele2, i ja sam pomalo razočaran što tih usluga još nema, ali kao građevinar znam i moram reći da su u pravu kad kažu da lokacijske, građevinske i uporabne dozvole čekaju toliko dugo.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points
    Nagrade:
    Calendar Award

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    VIP
    Bodovi
    26.030
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.030, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nego u lazi o tome da ce tele2 aktivirati sve usluge u proljece...e to je problem...sad je to za kraj godine...
    stvar je u laganju....
    nisu namjerno lagali - vjerovatno ih vip zavlaci jer ne mogu kupiti svu opremu samo pa bi to morali preko njih, a vip im nece dati svoje resurse u koje su posteno ulozili

ps. vidim da je ovdje jbt dezurni tele-krizar

Nagrade:
    Calendar Award

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    VIP
    Bodovi
    26.030
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Službenog prioćenja o MMS-u i GPRS-u nije bilo i glupo je govorit da je Tele2 ikoga lagao.
    Sve službene objave za javnost nalaze se na njihovom siteu i ako tamo pronađes objavu o MMS-u reci cu da si u pravu i da je Tele2 brutalno prevario korisnike.
    pa nisi li nas upravo ti lagao svojim insider informacijama??

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=247109

Iz Tele2 kazu da ce GPRS do Nove godine i jos dodaju da je u zavrsnoj test fazi.
    pa kaje zapelo kad je jos prije kraja godine bilo u zavrsnoj fazi? daj pitaj svoje veze u tele2 :throw:

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, JBT nas je sve zavarao... Čovjeku smo uzalud svi vjerovali... Kako ga samo lupetaš... Čovjek je samo prenosio informacije preuzete iz drugih medija...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svugdje se radilo o nesluzbenim informacija koje su na ovaj ili onaj nacin procurile u medije, neke od njih su objavljivane, a neke su urednici smatrali nevaznima pa je sve ostalo na forumima i newsima. Ono sto je sigurno jest da GPRS i MMS oprema postoji te da se GPRS moze koristiti ukoliko si u dometu bazne stanice u Vukovarskoj jer se preko nje vrse testiranja. U to sam se obono uvjerio i to mogu 100% potvrdit. GPRS "sutra" moze krenut na svim podrucjima gdje postoji Tele2 signal no politika uprave je takva da ga ne zele pokretati dok ne osiguraju pokrivenost svih gradova.

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    BlackBerry: Z30 & Q10
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.599, Nivo: 24
    Bodovi: 10.599, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izbrisano - neka moderator pobriše, skužaj!

Nagrade:
    Calendar Award

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    VIP
    Bodovi
    26.030
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U utorak 27. lipnja u XX sati u klubu Boogaloo, Vukovarska 68, u Zagrebu je press konferencija na kojoj ce Tele najaviti nove stvari - mozda je to napokon ovo sto se ceka?
    maybe nova tarfia samo radi tomato, jer tele ima politiku da uvjk ide ispod..

javim se sa nalazima

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
    U utorak 27. lipnja u XX sati u klubu Boogaloo, Vukovarska 68, u Zagrebu je press konferencija na kojoj ce Tele najaviti nove stvari - mozda je to napokon ovo sto se ceka?
    maybe nova tarfia samo radi tomato, jer tele ima politiku da uvjk ide ispod..

javim se sa nalazima
    Jedva čekam. :bunny:

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čisto sumnjam da je u vezi dodatnih usluga, jer, što se vlastite mreže, još nije dovoljno napravilo...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi
    Jedva čekam. :bunny:
    i ja
    Seriously?

+ Odgovori na temu
Stranica 12 od 18 PrvaPrva ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Tele2: usluge
    By frish in forum Tele 2
    Odgovora: 48
    Posljednji post: 28-10-2005, 14:17

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove