Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 11 od 18 PrvaPrva ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 251 do 275 od 442
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI
    Ajde ovako: ima li tko opipljive dokaze da Tele2 ne postavlja antene i da se glupira cijelo vrijeme i iskušava strpljivost agencije? Ima li tko ili svi zaključuju prema tome što još nisu puštene u "pogon" usluge poput GPRS-a i MMS-a da se ama baš ništa ne radi?
    mislim da ti doticni koji stalno pljuju po t2 to ne mogu odgovoriti

nego, ova rasprava se stalno vrti oko nekoliko istih pitanja koje stalno postavljaju isti ljudi
    cinjenica je da se stalno na necemu radi. nazalost, i meni je krivo sto to ne ide brzinom munje, ali ne mozes opet od operatera ocekivati da sve ide navrat nanos. uostalom, i najobicniji projekti se daju zakomplicirati, sve radi jednog obicnog potpisa.
    evo recimo, osobno sam prije koji tjedan dana imao slucaj da se zbog jednog pogresnog slova na papiru cijeli projekt odgodio na tjedan dana - dok se kontaktira jedna osoba, obavijesti sef, nazove originalnog sastavljaca dokumenta, pa dok njegov sef potpise (a on je na odmoru), to se natrag posalje, ceka na novi drugi potpis :zijeeeev:, da ne nabrajam sto je sve bilo

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Ojpi nije skrenuo s teme, ista se sranja događaju i na polju fiksne i na polju mobilne telefonije, na fiksnoj i dalje imamo monopol, dok VIP i T Mobile su godinama više bili saveznici nego konkurencija. Upravo zato, on uopće nije skrenuo s teme, u našoj su zemlji te stvari usko povezane.
    Ni približno ista :bunny:

Je na znam gdje vi tu vidite problem, VIPnet je dosao 1999. i nije imao mrezu te je morao brzo graditi antene kako bi uopće mogao funkcionirati u cijeloj HR. Tele2 je do lipnja trebao ostvariti 40% populacijsku pokrivenost, to se u nasoj zemlji postigne pokrivanjem 4 najveca grada + jos par manjih. To je Tele2 ucinio. Nacionalni roaming traje jos 2.5 godine i nitko vam prije tog roka u vasem mjestu ne garantira pravi Tele2 signal.
    Možda se varam, ali mislim da je VIPnet imao ugovor o nacionalnom roamingu s HTmobileom.
    Ono što vam pokušavam dočarati je Tele2 ne napreduje tako brzo s podizanjem svoje mreže ne zato što je spriječen, nego zato što mu nije u interesu da se žuri.
    A to pokrivanje gradova je isto fiktivno, jer znaš kako je pokriven Split... dan mora biti lijep i sunčan, pogled kristalno čist, moraš stajati na vrhu zgrade na jednoj nozi, u jednoj ruci držati mobitel u drugoj rodu i ako je srijeda možda uhvatiš crticu signala

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jay
    Ni približno ista :bunny:

A to pokrivanje gradova je isto fiktivno, jer znaš kako je pokriven Split... dan mora biti lijep i sunčan, pogled kristalno čist, moraš stajati na vrhu zgrade na jednoj nozi, u jednoj ruci držati mobitel u drugoj rodu i ako je srijeda možda uhvatiš crticu signala
    glupost, u splitu se mob u 99% slucajeva kai na tele 2 i signal je uvijek pun.

pozdrav

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Revo uistinu si naporan stalnim ponavljanjem istih fraza. Već sam ponovio nekoliko puta gdje radim, dakle to ovaj put neću ponavljati, samo ću reći da mi je dosta informacija na raspolaganju.

Kad su VIP i T Com gradili mrežu tada 80% ljudi nije imalo pojma o zracenju, antenama i cemu one sluze. Njima je lova bila bitna. Danas, u sveopcoj medijskoj hajci oko zracenja koje se povezuje s malignim bolestima, ljudi su postali paranoicni, puno vise nego 2000. i 2001. I nije da Tele2 danas samo ima problema, imaju ih i druga dva operatera, no to se kod njih toliko ne primijeti jer imaju dobru pokrivenost, a novim baznim stanicama samo popunjavaju rupe.

Uostalom, svoj signal u cjelosti garantiraju tek za 2.5 godine, tko kaze da ga ti moras dobiti medju prvima?

U Zadru se mjesecima odgadjalo postavljanje VIP bazne stanice na bolnicu, na kraju je ona, uz brojne peripetije, ipak stavljena, na zestoko protivljenje dijela osoblja bolnice i pacijenata. Da ponovim, to je trajalo i vise od pola godine.

Molim te Revo da ubuduce obogatis malo svoje znanje, ali i rijecnik, posljednjih par mjeseci od tebe se culo 5 istih recenica i ocito je da nisi zadovoljan sa Tele2 pa te još lijepo molim da promijeniš operatera jer ovi nisu ispunili tvoja očekivanja. Zašto bi ti trpio "bahatost", "nemarnost" i "neodgovornost" kod Tele2? Imaš još 2 operatera, idi njima, nitko te ne drzi.
    e moj jbt...mislim da ti ipak pokreces fraze iliti opravdane razloge zasto tele2 nista neradi...
    uvijek su svi drugi krivi...ali ti nikako da napises sto to tele2 za**ebava korisnike...zasto bas u svemu lazu???!!
    nekidan si se vratio na antene i urotu ljudi na neboderima a sa si poceo o zaracenju i ostalim stvarima...valjda i sam znas da kad se plati svima postenu u zgradi onda njih nije briga za nikakvo zracenje...samo trazis neke izlike za tele 2....
    a gdje to garantiraju tele2 signal za 2,5 godina?????gdje to pise'??dali se to racuna i rekla kazala da u ''proljece pocinje sa radom gprs''?????dali to znaci da cemo tek za 2,5 godina dobiti umts i gprs????daj budi malo konkretniji kad si na ''takvom mjestu''.....
    e sad moj rijecnik je takav zato sto sam nepismen....heheheh...
    a operatera necu mjenjati...iz principa...
    a posto ti pokusavas nama ''objasniti istinuo tele2''...neko to ipak treba razjasniti sto ti to nama pokusavas reci...
    manje navijanja a vise realnosti jbt...vjerni radnice tele2...

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ojpi nije skrenuo s teme, ista se sranja događaju i na polju fiksne i na polju mobilne telefonije, na fiksnoj i dalje imamo monopol, dok VIP i T Mobile su godinama više bili saveznici nego konkurencija. Upravo zato, on uopće nije skrenuo s teme, u našoj su zemlji te stvari usko povezane.
    nije istina da se isto dogadja na fixnoj i mobilnoj telefoniji...dok u fixnoj telefoniji su svi uvjetovani t-com mrezom i koju je nemoguce i preskupo ponovo napraviti po cijeloj hrvatskoj...dotad u mobilnoj telefoniji je sve drugacije jer je jeftino i brzo napraviti antenske odasiljace...

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mean Machine

pozdrav
    ovako...

Tele2 signal u Splitu u normalnim okolnostima... nema signala...

Tele2 signal u Splitu kad se potpomažete s rodom u jednoj ruci... jedna crtica... koja se brzo gubi, tako da ste džabe lovili rodu...

Činjenice, ovaj siemens s45 je u potpunosti ispravan (koristim ga inače s vipom), moja druga dva mobitela napisana u profilu pokazuju istu situaciju.

Da nebi bilo zabune, stanujem na kvartu (području) koji je najfrekventniji poslije samog centra, pokraj glavne prometice, 7 banaka i dvije osiguravajuće kuće su tu sa svojim poslovnicama, robna kuća i hrpa dućana i drugih poslovnih prostora, neshvatljivo velik broj kafića, tri fakulteta, dvije zgrade srednjih škola i osnovna, T-Com centar (nekada i vip centar), 5 dućana s mobitelima... nije da se hvalim s kvartom samo želim naglasiti da je riječ o "obvezno pokriti signalom" lokaciji

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Revo je opet bez valjanih argumenata i ne znam iz kojeg to principa ne zeli mijenjati operatera. Ja bih istog trena zamijenio ono sto mi ne odgovara i ne bih se natezao po forumima s "agentima iz tele2".

2. VIP nije imao ugovor o nac. roamingu s tadasnjim Cronetom.

3. U Splitu i dalje radi roaming s VIP.om pa nije obvezno da svi kvartovi budu pokriveni full signalom, jos uvijek.

4. Niti Zagreb jos nije 100% pokriven iako je pocetnih 10 naraslo na 40 baznih stanica pa ne mozete reci bas da Tele2 ne radi nista.

5. Od jedne bazne stanice, u Splitu ih sad ima 7 i bit ce ih jos.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo
    nije istina da se isto dogadja na fixnoj i mobilnoj telefoniji...dok u fixnoj telefoniji su svi uvjetovani t-com mrezom i koju je nemoguce i preskupo ponovo napraviti po cijeloj hrvatskoj...dotad u mobilnoj telefoniji je sve drugacije jer je jeftino i brzo napraviti antenske odasiljace...
    E stvarno si neiformiran, ovo sto si naveo, niti je jeftino niti je brzo. Troskovi postaljanja jedne bazne stanice penju se i do nekoliko stotina tisuća eura tako da to nikako nije jeftino. No, to se nas korisnike zapravi i ne tice.

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jay ja stvarno ne vidim sto je tebi kao korisniku bitno jesi li spojen na Tele2 ili VIPovoj BS!
    To bi vise trebalo brinuti sam Tele2 jer ih roaming preko VIPa sigurno vise kosta.
    Ja sam siguran da ce oni vise zbog svog novcanika sto prije pokusati pokriti i taj "najvazniji" :-) kvart Splita nego zbog buke nekog korisnika koji HOCE da bude spojen samo preko Tele2 Baznih Stanica.
    Oprosti ali ovaj tvoj post izgleda kao trazenje "dlake u jajetu".

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E stvarno si neiformiran, ovo sto si naveo, niti je jeftino niti je brzo. Troskovi postaljanja jedne bazne stanice penju se i do nekoliko stotina tisuća eura tako da to nikako nije jeftino. No, to se nas korisnike zapravi i ne tice.
    ma postavljanje je mukte
    sitnih 150 000 eura x 3 + dozvole i papirologija za baznu stanicu
    doduse, nas bi revo tu informaciju vec i znao da uopce cita forum, a ne da pise stalno iste stvari ko neka papiga koja je upravo naucila novu rijec :bunny:

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JBT počeo si uskakati sam sebi... kažeš...
    Tele2 je do lipnja trebao ostvariti 40% populacijsku pokrivenost, to se u nasoj zemlji postigne pokrivanjem 4 najveca grada + jos par manjih. To je Tele2 ucinio.
    a onda ipak...
    3. U Splitu i dalje radi roaming s VIP.om pa nije obvezno da svi kvartovi budu pokriveni full signalom, jos uvijek.

4. Niti Zagreb jos nije 100% pokriven iako je pocetnih 10 naraslo na 40 baznih stanica pa ne mozete reci bas da Tele2 ne radi nista.

5. Od jedne bazne stanice, u Splitu ih sad ima 7 i bit ce ih jos.
    dakle ne

A vezano uz razlike u investiranju u fiksnoj i mobilnoj...
    a ti...
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX
    Jay ja stvarno ne vidim sto je tebi kao korisniku bitno jesi li spojen na Tele2 ili VIPovoj BS!
    To bi vise trebalo brinuti sam Tele2 jer ih roaming preko VIPa sigurno vise kosta.
    Ja sam siguran da ce oni vise zbog svog novcanika sto prije pokusati pokriti i taj "najvazniji" :-) kvart Splita nego zbog buke nekog korisnika koji HOCE da bude spojen samo preko Tele2 Baznih Stanica.
    Oprosti ali ovaj tvoj post izgleda kao trazenje "dlake u jajetu".
    pročitaj koga sam citirao, a taj je...
    Što kako vidiš iz priloženih slika da nije istina.
    Ja nemam problema s korištenjem vip roaminga, niti želim biti spojen isključivo preko teletovih baznih, nigdje me nemožeš citirati da sam rekao drugačije, pa zato ne piši gluposti

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne gleda se to na taj nacin, i VIP se hvali s 99% pokrivenoti, a postoje neki manji dijelovi Zagreba gdje im je signal jako los. Dakle, kad operateri kazu da su pokrili 40% ili 90% necega, radio se uglavnom o pokrivenosti na otvorenom prostoru. Dugo vremena (cak do 2003.), npr. u nekim stanovima zadarskog naselja Bili brig jedva da je bilo VIP, a pogotovo Cronet signala no nigdje nije pisalo da Zadar nije pokriven. I kad bi se ulovio signal u stanu, razgovor je tesko bilo ostvariti bez prekida.

Dovoljno je napomenuti da i VIP i TM jos uvijek postavljaju bazne stanice po Zagrebu, e intenzivno kao 2000. i 2001., ali i dalje se postavljaju.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako...

Tele2 signal u Splitu u normalnim okolnostima... nema signala...

Tele2 signal u Splitu kad se potpomažete s rodom u jednoj ruci... jedna crtica... koja se brzo gubi, tako da ste džabe lovili rodu...

Činjenice, ovaj siemens s45 je u potpunosti ispravan (koristim ga inače s vipom), moja druga dva mobitela napisana u profilu pokazuju istu situaciju.

Da nebi bilo zabune, stanujem na kvartu (području) koji je najfrekventniji poslije samog centra, pokraj glavne prometice, 7 banaka i dvije osiguravajuće kuće su tu sa svojim poslovnicama, robna kuća i hrpa dućana i drugih poslovnih prostora, neshvatljivo velik broj kafića, tri fakulteta, dvije zgrade srednjih škola i osnovna, T-Com centar (nekada i vip centar), 5 dućana s mobitelima... nije da se hvalim s kvartom samo želim naglasiti da je riječ o "obvezno pokriti signalom" lokaciji
    evo ti kod mene na gripama signal u normalnim okolnostima:

ka sta vidis, signal je pun! daj mi reci kad si ti to testira? prije koliko, pretpostavljam da zivis na st-3, moran priznat da mi i je i tamo signal na tele2 pun, mozda ti zgrada/stan/kuca spada u onih 1% (ajmo u biti stavit 5%) di nema tele2 signala, al zato ok radi u roamingu s vipom.

pozdrav

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ti kod mene na gripama signal u normalnim okolnostima:

http://img105.imageshack.us/my.php?i...esignal0en.jpg

ka sta vidis, signal je pun! daj mi reci kad si ti to testira? prije koliko, pretpostavljam da zivis na st-3, moran priznat da mi i je i tamo signal na tele2 pun, mozda ti zgrada/stan/kuca spada u onih 1% (ajmo u biti stavit 5%) di nema tele2 signala, al zato ok radi u roamingu s vipom.

pozdrav
    kad sam testira se vidi na slikama (zar ne ), dakle danas ujutro i da na st3 sam, možda u znanstvene svrhe obiđem kvart s teletom u nadi da čopim signal, ono što je izvjesnije je da si ti u biti na roamingu jer ovisno o mobitelu on može čitati operatera s kartice ili s kodom kojeg šalje mreža... jesi siguran da ti mob nije postavljen na automatsko traženje mreže ili na vip?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony Ericssoni ispisuju samo HR VIP kad je nac. roaming dok recimo Samsung ispisuje i TELE2 i VIP. Rijetko koji mob u nac. roamingu ima napisano samo TELE2, mora biti barem neka oznaka.
    Zadnji uredio JBT : 12-06-2006 u 14:53

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kad sam testira se vidi na slikama (zar ne ), dakle danas ujutro i da na st3 sam, možda u znanstvene svrhe obiđem kvart s teletom u nadi da čopim signal, ono što je izvjesnije je da si ti u biti na roamingu jer ovisno o mobitelu on može čitati operatera s kartice ili s kodom kojeg šalje mreža... jesi siguran da ti mob nije postavljen na automatsko traženje mreže ili na vip?
    stavljeno mi je na automatsko trazenje, al i da stavim rucno ima bi iste rezultate, kad je spojen na vipove odasiljace pise vip bez tele2, kad je tele2 pise tele2, koristim tele2 od prvog dana, i u poecima je signal bija ovakakv kakvim ga ti opisujes, trenutno je u mene signal fenomenalan u vecini dijelova grada i sve radi ko sat

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tocno tako, ja sam imao 2 modela Sony Ericssona i obadva slucaja kad je u roamingu ispisuje samo HR VIP.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da...to je toliko puno novaca za jednog operatera..jadan on...šmrc šmrc...u biti tele 2 su nasilu naveli da se konkurira u hrvAtskoj...jer fala bogu ovdje nema novaca od telkomunikacija...mozes samo prospasti..šmrc ...šmrc...
    daj jbt...uozbilji se...prestani izmisljati probleme...budi realan...

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne gleda se to na taj nacin, i VIP se hvali s 99% pokrivenoti, a postoje neki manji dijelovi Zagreba gdje im je signal jako los. Dakle, kad operateri kazu da su pokrili 40% ili 90% necega, radio se uglavnom o pokrivenosti na otvorenom prostoru. Dugo vremena (cak do 2003.), npr. u nekim stanovima zadarskog naselja Bili brig jedva da je bilo VIP, a pogotovo Cronet signala no nigdje nije pisalo da Zadar nije pokriven. I kad bi se ulovio signal u stanu, razgovor je tesko bilo ostvariti bez prekida.

Dovoljno je napomenuti da i VIP i TM jos uvijek postavljaju bazne stanice po Zagrebu, e intenzivno kao 2000. i 2001., ali i dalje se postavljaju.
    sad opet se vrtimo oko dali je pokriveno signalom ili nije...zar nije bitnije pitanje dokle ce tele 2 lagati???npr da pocnije gprs pocetkom proljeca...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa i VIP je lagao o pocetku svog GPRS-a kao i T Mobile. I tko je rekao da opravdavam operatera, zar nisam u posljednjoj recenici rekao da se "njihovi troskovi nas ne ticu", bolje citaj, manje laj, vise razmisljaj.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da ova tema nije namjenjena za ovakvo prepucavanje i pametovanje, već da bi se korisnici obavijestili o danolazećim novim uslugama... kad god one bile i koje god one bile... Mislim da ovo postaje zamorno... Svaki put kad vidim neki novi post u ovoj temi, više se ni ne nadam da bi se moglo raditi o ovome što sam napisao, već unaprijed znam da se prepucavate...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zato forumi i sluze.da svako izrazi svoje misljenje.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo što se u ovoj temi ne bi trebalo na tri stranice izražavati svoje mišljenje na ovakvu temu, već javljati novosti u vezi usluga koje nudi ili će ponuditi Tele2... Ovako svatko može tupiti svoje i na kraju ćemo imati deset stranica prepucavanja i ničega konkretnog... Mislim, sam vi dajte ako baš morate, ali...

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa tema je poznata...''tele2 ce u rano proljece aktivirati sve usluge''...
    mislim da nebi trebali braniti tele 2 sa pustim ''opravdanim razlozima'', nego vidjeti zasto su lagali sve nas..te osuditi tu bahatost....

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pisi im prosvjedno pismo, nema svrhe sto se tu frustriras po forumu, kladim se da bi taj isti GPRS koristio jednom godinje. Prvo si se tu derao sto ne rade SMS-ovi iz Slovenije, pa onda nisi znao koliko ti grad ima stanovnika, a zatim sad si se uhvatio drugih stvari.

+ Odgovori na temu
Stranica 11 od 18 PrvaPrva ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Tele2: usluge
    By frish in forum Tele 2
    Odgovora: 48
    Posljednji post: 28-10-2005, 14:17

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke