tko će biti prvi ?????????
koja će biti HRVATSKA???
jel ide neko sa foruma??????
tko će biti prvi ?????????
koja će biti HRVATSKA???
jel ide neko sa foruma??????
Zadnji uredio goce : 23-01-2006 u 20:51
dinamo sancta sanctorum
PRODANE DUŠE NEKA MI POPUŠE
1. Mi
2. 1.
3. Ide pol države
brazil ce bit prvi ak ti to kaj znaci. hrvatska ispada u cetvrtfinalu.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma mi smo prvi nema
mi smo ko domaćini u njemačkoj
u tom zapadnom djelu Hrvatske možemo samo biti prvi
hrvatska do Tihog oceana
abdbda
Normalno da smo domaćini. Svi naši restorandžije i bauštelci su nam domaćini.
Igramo prvu utakmicu s brazilom i vidimo se ponovo u finalu s brazilom,veliki sam optimist neznam zašto imam neki osjećaj da bi dobro mogli proć naši![]()
...ja sam se bio prijavio za karte ali nažalost nisu me izvukli, tako da ne idem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kaj ti misliš koja to fešta bude, tući dva puta zaredom Brazil. koga briga za sambu, dok opale tamburicu Brazilke su na koljenima. Ha ideje, koji položaj za njih.![]()
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
ja već imam rezerviranu kartu za HRV-AUSTRA(rodjak mi živi u štutgartu) ali upitno je hoću li ići
ja neidem na hrvatsku idem samo u frankfurt na engleska-paragvaj,obavezno nizozemska-argentina. za portugal:iran točno fali jedna karta za mene tak da ja neidem,i mislim da igra još korea a to mi se neda ići gledati,a za 4-finale nemam kartu ima tetak dvije za polufinale tak da opet otpadam.....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja možda i nabavim kartu za 3 mjesto (ako je to u stuttgarthu)
...je... i piše se Stuttgart...Izvorno postao Hacker
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
tako nešto
ugl tamo mi živi rođak i već je rezervirao HRV AUST ali za 3 mjesto još nije
sad gledam i vidim da će naši bit 38km od fulde tak da ih možda čak i vidim!
juhu!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks