= Citat = Izvorno postao frish-KI
I sami ste rekli, nema 100%-tne zaštite, pa se takvo nešto može dogoditi ama baš svakome, pogotovo ako ste stalno spojeni na internet. Da mi je znati što naprave totalni laici koji se tek upoznavaju sa računalima i inetrnetom. Meni je samo diglo živac što oni to rade bez ikakvog upozorenja da će te isključiti. Bilo je upozorenje preko mejla da prekinem s tim (mada ja pojma nemam da sam to činio) i samo odjednom te iskopčaju, bez prethodnog upozorenja o sankciji. Nisam koristio Outlook, mada ga sada koristim, već sam se koristio PocoMailom, ali sam zato išao sa Forte Agentom na news grupe i pretpostavljam da su se poruke i virusi slali na njihove adrese, jer sam u Pocu ima svega 5-6 e-mail adresa. Uglavnom, jako neugodno iskustvo, a moglo bi biti i još neugodnije ako mi se to ponovno dogodi. Najgore je to što ja plaćam svaki cijelo vrijeme punu cijenu, bez obzira na koliko dugo oni mene sankcionirali.
Nije to tako jednostavno kako se vama čini. Dobro razvaljen komp na mreži može poslužiti kao prolaz za milione spamove koji se nikada neće moći trejsati, a da ne pričam o ilegalnim aktivnostima. Oni virusi koji se pošalju na par e-mail adresa je mila majka. Zatim da ne spominjemo viruse/crve/trojane ili što već koji nasumice šoraju pakete po određenim portovima na random adrese na interenetu, a svaka pritužba dolazi t-comu. Da ne spominjem koliko to badwitha guta. Zamisli proces koji ždere 100% procesora na amd 3000+ a jedino što radi je slanje malenih paketa mrežnim protokolom...

Dobio si upozorenje i to je ok. Da su spomenuli sankciju mogli su, no kada im je panika jer ti nisi jedini koji to radi, jedino što im preostane je gašenje veza...