UK ili Irska nisu HrvatskaSve sumnjam da ce od nas odustati, jer kod nas ima jos dosta mjesta za muljazu
Tele2 postoji u 23 zemlje Europe. Barem donedavno. Sada u 21. Neime, vise ne postoji u UK ni Irskoj. Tamo su se prodali odredenom TalkTalk-u, koji je u vlasnistvu Carphone Warehouse.
Jal zna neko nes o tome?
Kaj bu tak i kod nes bilo, sad fakat neznam dal da odem na Tele2...
Ovp kaj sam napisao, provjerite, odite na nasu tele2 stranicu, tam desno je link Tele2 u europi, i onda odaberete UK ili Irsku...
UK ili Irska nisu HrvatskaSve sumnjam da ce od nas odustati, jer kod nas ima jos dosta mjesta za muljazu
Tele2 je tamo virtualni operater, a to je jedna sasvim druga kategorija.
Izvorno postao Paramount
uh taj prelazak je tako kompliciran tu se mora razmisljat kao da kupujes kucu na moru![]()
ja sa svog nekog gledista nemogu razumjet zasto se ljudi toliko dvoume o prelasku... osim toga ako i budu kod nas prestali radit pa lako se vratis na starog operatera
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
I još sad kad zaživi prenosivost broja, pa više neće biti kamen spoticanja za prelazak.
Sto se tice Teletabisa ja sam kupio neki paket sa mobitelom komplet sa dva boja i mož zamislit nemogu primiti poruku iz BIH ja ih zvao da mi kazu u cemo je problem kaze da jos nemoze bit ce uskoro ali od tada je proslo vec 2 mjeseca i nista od toga.Eto servisa i k***
Nemrem se sam tak vratiti, jer sam na pretplati tu, pa ak odkazem, nemam vise taj broj. A tak mi svejedno dal ce se moc prenositi broj,morati ce se birati drugaciji predbroj. Sto se tice prelaska, ima hrpa stvari koje treba gledati. Ali to sad nije topic.
A ti onda ostani na Vipu i plaćaj skuplje. Ako si mislio preć, prijeđi. Jer ako tako razmišljaš onda ******, boj se vuka, boj se lisice, pa nećeš nikad u šumu![]()
Inače mislim da ti je strah iracionalan.
ovakve sitvacije imaš i kod drugih operatera ja recimo prošlo ljeto nisam mogao slati na francuski orange sa našeg t-mobileaIzvorno postao mexx25
haha,ak te to brine onda stvanro ne znam sto ti je..pa nece to kod nas.Izvorno postao Paramount
Izvorno postao Paramount
Po stoti put kad sazivi prenosivost broja onda ce ti ostatii predbroj kad budes prelazio na drugog operatera. Molio bi te sad bez cudenja da ovo procitas!
...also known as El'AnDrA...
Naravno, Irska i UK nisu Hrvatska, a uostalom na trzistu Velike Britanije je cak 5 mobilnih operatera, a koliko je virtualnih, ne zna se, zna se samo da je Tele2 bio jedan od njih. A ako se i dogodi da tele2 ikad stane s radom u HR, koncesija se automatski prodaje nekom drugom, brojevi ostaju i korisnici nemaju prekida u uslugama. No, cisto sumnjam da se kod nas tako nesto moze dogodit. Kad bi tako gledali, onda bi neki mogli razmisljati da ne uzimaju T Mobile zato sto gube oko 100 000 korisnika mjesecno na podrucju Europe.
ova je dobra
Ključna rečenica. Ja bih se zabrinuo da mi je T-mobile primarni broj.Izvorno postao JBT
![]()
To što su napustili Irsku i UK ništa ne znaci. Prije nekoliko mjeseci Vodafone prodao Švedski dio jer mu se navike korisnika ne poklapaju sa njihovom ponudom i sad ce uletit negdje drugdje.
dobar grah daleko se čuje
je ali dobivaju milione po AmericiIzvorno postao JBT
abdbda
Vodafoneov Panafon u Grckoj ima ocajan signal i uslugu... mislim se da li da uzmem VIP ili neIzvorno postao Paramount
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti ćeš se narazmišljat
dobar grah daleko se čuje
Hhaha, da bio sam i ja u Grckoj 2003. i koristio Vodafone, bili su poprilicno losi, Tele2 je za njih "visoka klasa", barem sto se grckog slucaja tice.
TELE2 je izašao sa ta dva tržišta zbog nereguliranih odnosa u telekomunikacijama. Tako se bar piše.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks