Za irenje ti je 16kB uvrh glaveBTW, gdje ste u Zagrebu, zašto se ne spojite na neku od Zagrebačkih wireless mreža?
Bok! Moj frend i ja bi se htjeli umrezit pa bi htio da mi date neku preporuku za neku WLan karticu nebih htio da previše košta negdje do 200 - 250kn i gdje bi ju mogao kupiti u Zagrebu. Udaljeni smo nekih 350-400metara ali to ako ce trebati napravit cemo kantenu. Tu bi smo mrezu koristili naravno za igranje na prvom mjestu a i za prenošenje podataka. Kolika uopce je potrebna brzina (MBIT/S) da bi se moglo igrati da ne trza![]()
Za irenje ti je 16kB uvrh glaveBTW, gdje ste u Zagrebu, zašto se ne spojite na neku od Zagrebačkih wireless mreža?
nismo u Zagrebu u Ivanić Gradu smo
Imaš i u Ivanićgradu mrežu neku. A i javljala se ekipa da bi se Ivanićgrad spajao sa Zagrebom. Pa sad .. možda i to zaživi. Treba tamo samo nać zgradu višlju od okolne šume i brežuljaka.
Uglavnom...
Probajte sa 2x Canyon WF511 sa kantenama. 250m za dvije kantice je taman, pogotovo van Zagreba (zagušenja). To vam je 2x150kn + 2 x pigtail potrebne dužine i kantice. Brat bratu za vas dvojicu 600kn sve. Ofkors uz malo "A je to".
thx, gdje ima tih kartica za kupit
by the way što je to pigtail? Kabel ili šta?
Zadnji uredio Hell_Blazer : 24-01-2006 u 21:25
Canyon WF511 imaš svuda. Links, HGSpot, Telebit, Optimum Računala, err.. ne znam .. piše na www.nabava.net gdje još ima.
Pigtail = antenski kabel + potrebni konektori (2 konektora idu na kabel, jedan za karticu - RPSMA konektor i drugi za antenu - N-konektor).
Za pigtailove pogledaj u elmi - www.elma.hr ili shop.elma.hr .. tak nekak.
Pigtail= koaksijalni kabel
Bookmarks